Vankúš dojčiaci RELAX bavlnený 190 cm byliny


Ľutujeme, predaj výrobku skončil alebo je dočasne nedostupný

Značka:  
Baby matex  (všetky výrobky značky)


GARANCIA NAJNIŽŠEJ CENY
Podľa údajov z porovnávačov cien je naša ponuka dnes na Slovensku najlacnejšia.
S nami ušetríte.

Ďalšie farby:



Cena vr. DPH:
€37.28
Vrátenie tovaru do 14 dní bez udania dôvodu

Kód:  
205673
Záruka: 
24 mesiacov




Popis produktu


Relaxačný vankúš z bavlnenej tkaniny pre matku a dieťa je ideálny počas tehotenstva, dojčenia a odpočinku. Antialergénny perleťový mikrogranulát v ňom obsiahnutý zaisťuje správnu polohu dieťaťa.

Počas tehotenstva: Keď sa v posledných mesiacoch tehotenstva bruško zväčšuje a ležanie na ňom je často nemožné a poloha na chrbte môže spôsobiť abnormálne prekrvenie tela vášho dieťaťa, veľký originálny vankúš Relax od spoľahlivo stabilizuje bočnú polohu vášho tela. V noci aj pri bežnom odpočinku ju možno umiestniť pred aj za telo. Podopiera nohy a brucho, čím odľahčuje chrbticu, takže nastávajúce mamičky môžu pohodlne spať, a chrbtová opierka zabraňuje nežiaducemu pretáčaniu na chrbát.

Počas dojčenia: Vankúš Relax od BabyMatex je ideálnym pomocníkom. Už počas prvých dní dojčenia sa často objavujú rôzne problémy. Patrí medzi ne najmä natiahnutie svalov chrbta a krku a poranenia bradaviek spôsobené zlou polohou dieťaťa. Okrem toho môže dôjsť k preťaženiu dolnej časti chrbta, ktoré môže pretrvávať ešte dlhú dobu po pôrode. Vankúš Relax od umožní matkám voľne dojčiť vďaka výraznej úľave pre paže, ramená, krk a chrbát. Perličková výplň udržuje stabilnú a pohodlnú polohu matky i dieťaťa počas kŕmenia bez ohľadu na to, či dieťa dojčíte v sede alebo v ľahu. Vankúš môžete použiť aj ako opierku chrbta, a to tak, že ho umiestnite v tvare podkovy vpredu aj na boku. Pri odpočinku:

Vankúš Relax od je úľavou pre unavený chrbát. Je ideálny na ležanie so zdvihnutými nohami alebo na podoprenie chrbta pri sledovaní televízie alebo čítaní. Možno ju tiež použiť ako "hniezdo" pre dojčatá a ako pomôcku pri prvých pokusoch o samostatné sedenie. Všetkým mamičkám zaručujeme prvotriedny výrobok najvyššej kvality s dlhou životnosťou, s pomocou ktorého sa budú cítiť pohodlne, či už budú kŕmiť svoje dieťa, alebo odpočívať.

  • Výrobok je certifikovaný podľa normy Oeko Tex Standard 100 triedy I.
  • Dĺžka: 190 cm na vonkajšej strane.
  • Zloženie:
    • Plášť: 100% bavlna
    • Obliečky: džersej - 100% bavlna
    • Výplň: antialergénna mikrogranulátová perleť.

 






Radi Vám pomôžeme
tel.: +420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.sk


Babymall.sk

Adresa pre vrátenie tovaru, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.sk
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín


babymall@babymall.sk
tel.: +420 739 668 252

Dodávateľ:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00
Česká republika

Značky na Babymall.sk

Kontakt
Zásady spracovania osobných údajov
Obchodné podmienky
Vrátenie tovaru

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
DIČSK: SK4120053157

Spoločnosť je zapísaná v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.




LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.