» Hračky » Hračky pre dievčatá aj chlapcov » Puzzle » 3D puzzle »  Ugears 3D drevené mechanické puzzle Kolotoč

Ugears 3D drevené mechanické puzzle Kolotoč


Vek:  
14+ let
Značka:  
Ugears  (všetky výrobky značky)



Odoslanie: 1 - 3 dni

Cena vr. DPH:
€52.07
Vrátenie tovaru do 14 dní bez udania dôvodu

Kód:  
148225
Záruka: 
24 mesiacov




Popis produktu


Ugears 3D drevené mechanické puzzle Kolotoč Dokola a dokola, tam, kde to všetko začalo ... Vydajte sa na výlet do svojich detských spomienok s týmto krásnym kolotočom. Krásny detailný model kolotoča Ugears z vysoko kvalitného dreva. Nájdete na ňom dva typy koní, ktorí sa pohupujú hore a dolu pri otáčaní kolotoče. Jadrom modelu je stredová tyč, ktorá sa otáča do protismeru oproti hlavnej platforme. Kolotoč tak vyzerá ako by sa otáčal o veľa rýchlejšie, než tomu naozaj je.

Čo sa týka technických aspektov, je kolotoč Ugears založený na rovnakom princípe ako väčšina ostatných mechanických puzzlí. Všetky časti sa spoja bez pomoci lepidla alebo iných nástrojov, pohyb je zaistený gumičkovým motorom. Naspodku kolotoča je naťahovacie kľúč, ktorý napne gumičky, tie potom otáča hlavné stredovou tyčou. Je zábavné sledovať model v pohybe, môžete ho tiež sami otáčať rukami. Vyrobené z dreva z udržateľných zdrojov, kolotoč Ugears je perfektným darčekom pre niekoho, kto sa chce odlúčiť od každodenného stresu aspoň na pár hodín. Zložte ho, natiahnite a užívajte si spomienky na jarmočné dni.

Drevo a pohyb - ako to ide dokopy? Jednoducho! Mechanický pohyb a tradičný materiál spájajú 3D modely UGEARS. Spoznajte tajomstvo prevodov, gumičkových motorov, koliesok a ďalších mechanických súčiastok! Zábavné skladanie bez nutnosti lepenia, prepracované detaily, hladkú prevádzku a kvalitné spracovanie - plne funkčné pohyblivé 3D puzzle UGEARS ohromí i toho, kto nemal fyziku v škole práve v obľube.

Do detailu prepracované drevené 3D skladačky ukrajinskej značky UGEARS sú vhodné nielen pre rozvoj motoriky a predstavivosti, ale sú aj neskutočne zábavné. Vďaka vysokej kvalite výroby sú pri správnej údržbe modely po zostavení plne funkčné a pohyblivé a umožňujú tak lepšie spoznať tajomstvá mechaniky. UPOZORNENIE: Pre správne fungovanie a bezproblémová prevádzka je potrebné súčiastky, u ktorých je to uvedené v návode (najmä osi), premazať voskom z obyčajnej sviečky, aby bola rotácia vykonávaná s minimálnym trením.

Rozmery stavebnice: 21x21x26 cm
Rozmery balenia: 37,8x17x4,2 cm
Vek: 14+
Materiál: preglejka
Počet dielikov: 305
Doba zostavenia: cca 6 hodín
obtiažnosť stredná

Vek:  
14+ let
Ugears 3D drevené mechanické puzzle Kolotoč





Radi Vám pomôžeme
tel.: +420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.sk


Babymall.sk

Adresa pre vrátenie tovaru, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.sk
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín


babymall@babymall.sk
tel.: +420 739 668 252

Dodávateľ:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00
Česká republika

Značky na Babymall.sk

Kontakt
Zásady spracovania osobných údajov
Obchodné podmienky
Vrátenie tovaru

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
DIČSK: SK4120053157

Spoločnosť je zapísaná v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.




LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.