» Hračky » Hračky pre dievčatá aj chlapcov » Puzzle » 3D puzzle »  Ugears 3D drevené mechanické puzzle Globus

Ugears 3D drevené mechanické puzzle Globus


Vek:  
14+ let
Značka:  
Ugears  (všetky výrobky značky)




Odoslanie: 1 - 3 dni
Dostupnosť: 2 ks

€39.95 vr. DPH
Vrátenie tovaru do 14 dní bez udania dôvodu

Kód:  
148228
Záruka: 
24 mesiacov




Popis produktu


Ugears 3D drevené mechanické puzzle Globus Každý model Ugears je krásnym darčekom pre všetkých, ktorí majú radi mechaniku. Každý model Ugears je unikátny, teraz Vám ale predstavíme model glóbusu. Globus je štylizovaným modelom Zeme, má set dekoratívnych kontinentov, rotačný mechanizmus a pár extra kúskov, ktoré urobia model ešte zaujímavejším.

Všetky detaily tohto vysoko kvalitného, eko glóbusu vyrobeného z preglejky sú precízne predrezané laserom. Na zostavenie svojho glóbusu nepotrebujete lepidlo ani žiadne ďalšie nástroje. Hlavný modul modelu sa skladá z dvoch častí: glóbus a platforma s otočným mechanizmom. Guľa glóbusu je postavená na hlavnej stredovej tyči Zeme.

Ako u väčšiny Ugears modelov sa aj globus pohybuje za pomoci gumičkového motora. V tomto prípade sa ale používa iná metóda natiahnutie motora. V spodnej časti modelu je páčka, ktorú raz otočíte v smere hodinových ručičiek a je hotovo. V modeli glóbusu nájdete aj pendulum, ktoré spomalí otáčanie. Ak chcete, aby sa Zem otáčala ešte pomalšie, stačí globus otáčať manuálne - rukami.

K modelu tiež patria dva zameniteľné moduly: družice Shuttle a Sputnik. Ktorá z nich bude obiehať váš globus dnes? Obe družice sú tiež poháňané gumičkovým motorom a ku glóbusu sa pripevní špeciálnym dielkom. Vďaka satelitom sa Zem otáča rýchlejšie a na jedno natiahnutie sa tak otočí skoro 2x. Model možno jednoducho zložiť a krásne sa na neho pozerá. Unikátny mechanizmus a ikonický dizajn - to všetko robí modely Ugears krásnym darčekom a perfektné dekorácií pre domov i kanceláriu.

Drevo a pohyb - ako to ide dokopy? Jednoducho! Mechanický pohyb a tradičný materiál spájajú 3D modely UGEARS. Spoznajte tajomstvo prevodov, gumičkových motorov, koliesok a ďalších mechanických súčiastok! Zábavné skladanie bez nutnosti lepenia, prepracované detaily, hladkú prevádzku a kvalitné spracovanie - plne funkčné pohyblivé 3D puzzle UGEARS ohromí i toho, kto nemal fyziku v škole práve v obľube. Do detailu prepracované drevené 3D skladačky ukrajinskej značky UGEARS sú vhodné nielen pre rozvoj motoriky a predstavivosti, ale sú aj neskutočne zábavné. Vďaka vysokej kvalite výroby sú pri správnej údržbe modely po zostavení plne funkčné a pohyblivé a umožňujú tak lepšie spoznať tajomstvá mechaniky.

UPOZORNENIE: Pre správne fungovanie a bezproblémová prevádzka je potrebné súčiastky, u ktorých je to uvedené v návode (najmä osi), premazať voskom z obyčajnej sviečky, aby bola rotácia vykonávaná s minimálnym trením.

Rozmery stavebnice: 21x18,5x18,5 cm
Rozmery balenia: 37,8x17x3,2 cm
Vek: 14+
Materiál: preglejka
Počet dielikov: 184
Doba zostavenia: cca 4 hodiny
obtiažnosť ľahká

Vek:  
14+ let
Ugears 3D drevené mechanické puzzle Globus





Radi Vám pomôžeme
tel.: +420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.sk


Babymall.sk

Adresa pre vrátenie tovaru, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.sk
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín


babymall@babymall.sk
tel.: +420 739 668 252

Dodávateľ:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00
Česká republika

Značky na Babymall.sk

Kontakt
Zásady spracovania osobných údajov
Obchodné podmienky
Vrátenie tovaru

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
DIČSK: SK4120053157

Spoločnosť je zapísaná v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.




LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.