RÖMER SAFEFIX PLUS, Storm grey


Ľutujeme, predaj výrobku skončil alebo je dočasne nedostupný

Značka:  
Romer  (všetky výrobky značky)




Cena vr. DPH:
€268.76
Vrátenie tovaru do 14 dní bez udania dôvodu

Kód:  
28376
Záruka: 
24 mesiacov




Popis produktu


Optimálna ochrana zo všetkých strán a komfort.
Systém RÖMER ISOFIX spája detskú autosedačku s upevňovacími bodmi ISOFIX vo vozidle. Jedinečný systém proti prevráteniu v spojení s opornou nôžkou zabraňuje preklopeniu, pop. otáľania, zmierňuje pohyb dieťaťa smerom vpred a znižuje hodnoty zaťaženia v prípade nehody.
Vlastnosti:

  • Umiestnenie po smere jazdy od 9 kg do 18 kg
  • Systém ISOFIX umožňuje priame spojenie s kotviacimi bodmi ISOFIX vozidla
  • 5bodový bezpečnostný pás s nastavovaním jedným zatiahnutím
  • Podporná noha pre väčšiu stabilitu
  • Hlboké, mäkko tvarované bočnice zaisťujú optimálnu ochranu proti bočnému nárazu
  • Ochrana proti bočnému nárazu
  • Systém s otočným spojom obmedzuje pohyb dieťaťa dopredu v prípade nárazu
  • Výkonné ramenné opierky obmedzujú pohyb dieťaťa dopredu v prípade nehody
  • Výškovo nastaviteľná hlavová opierka a pás s jednoduchým nastavením jednou rukou predchádza pochybením pri opakovanom navliekanie pásov
  • Indikátory potvrdzujú, že sú úchyty ISOFIX správne zapojené
  • Indikátor potvrdzuje, že podporná noha bola správne nainštalovaná
  • Vodiace vložky ISOFIX - pre jednoduchú inštaláciu a ochranu interiéru auta
  • Ramená systému ISOFIX pre jednoduché ukladanie
  • Niekoľko naklápacích polôh - ľahko sa nastaví, aby bolo potrebné vyrušovať vaše dieťa
  • Rýchlo odnímateľný poťah bez potreby vyvliekanie pásov
  • Mäkko vypolstrovaný poťah je možné sňať pre vypranie
  • Pridržiavače pásov pre jednoduché usadiť sa a vyberanie dieťaťa z autosedačky
  • Zámok zostáva v prednej polohe pre ľahké usadzovaniu dieťaťa do sedačky Inštalácia s ISOFIX Inštalácia s 3-bodovým bezpečnostným pásom

Produktové vlastnosti:
Systém ISOFIX umožňuje priame spojenie s kotviacimi bodmi ISOFIX vozidla
Systém s otočným spojom obmedzuje pohyb dieťaťa dopredu v prípade nárazu
5bodový bezpečnostný pás snastavováním jedným zatiahnutím

BRITAX RÖMER PREDSTAVUJE NOVÉ LOGO OCHRANY PREVRÁTENIA PRE AUTOSEDAČKY

Zavedenie nového loga ochrany pri prevrátení pre určité autosedačky Römer je ďalším dôkazom toho, že spoločnosť Britax dodržiava svoj sľub vývoja a testovania nad rámec požiadaviek aj najnovších noriem.

Spoločnosť Britax nedávno poverila niekoľko nezávislých schvaľovacích orgánov pre detské zadržiavacie systémy otestovaním svojej aktuálnej rady sedačiek s 5bodovým bezpečnostnými pásmi a preukázaním súladu s požiadavkami nového testu prevrátenia vozidla R44 / 04.

V roku 2013 venovala organizácia GRSP (pracovná skupina pre pasívnu bezpečnosť, ktorá spolupracuje s Európskou hospodárskou komisiou OSN (EHK OSN)) pozornosť rade aspektov týkajúcich sa detských zadržiavacích systémov, vrátane rizika vymršteniu v prípade prevrátenia vozidla pri nehode. Na základe výsledkov práce organizácie GRSP vykonala EHK OSN niekoľko doplnenie existujúceho nariadenia R44 / 04 a nového nariadenia R129 pre detské zadržiavacie systémy platných v Európe. Táto doplnenie znamenajú, že všetky modely detských zadržiavacích systémov, ktoré boli schválené po februári tohto roku (v prípade detských zadržiavacích systémov schválených v nariadení R44 / 04) alebo júli tohto roku (v prípade detských zadržiavacích systémov schválených v nariadení R129), musí vyhovieť novému testu prevrátenia, ktorý lepšie reprodukuje skutočné sily pôsobiace pri prevrátení vozidla pri nehode.

Na základe testov zadaných spoločnosťou Britax a vykonaných nezávislými schvaľovacími orgánmi pre detské zadržiavacie systémy môže teraz spoločnosť Britax potvrdiť, že jej aktuálne rad autosedačiek s 5bodovým bezpečnostnými pásmi (v súlade a so schválením podľa nariadenie R44 / 04) vyhovuje požiadavkám nového testu prevrátenia vozidla R44 / 04 a spĺňa tak aktuálne sprísnené požiadavky týkajúce sa rizika vymršteniu dieťaťa. Pre potvrdenie tejto skutočnosti zavádzame nové logo.

Spoločnosť Britax verí, že toto nové logo, ktoré je k dispozícii online a súčasne aj na predajniach, pomôže rodičom priniesť pokoj, že zaobstarávajú ochranu v plnom rozsahu 360 stupňov, a plnú dôveru v to, že ich sedačka vyhovuje najnovším a najmodernejším testom pre príslušný typ sedačky. U spoločnosti Britax sme tiež presvedčení, že ak rodičia uvažujú o kúpe modelu autosedačky vyrobené pred rokom 2014, mali by sa aktívne zaujímať o túto aktuálne vyvinutú novinku. Druh a smer nehody samozrejme nemožno nikdy predvídať, preto sú výrobky spoločnosti Britax navrhnuté tak, aby poskytovali ochranu pri všetkých podobách nehôd (vrátane prevrátenia) a nárazoch vozidlá v ktoromkoľvek smere

Ocenenie:

Nadácia Warentest (StiWa) je nemecká organizácia pre ochranu spotrebiteľov a tiež na európskej úrovni má povesť vedúceho ústavu pre testovanie. S požiadavkou nezávislosti je preskúmané a porovnávané tovary a službyrůzných dodávateľov, ale aj informovanosť a poučenie spotrebiteľov o priemyselnom, zdravotnom a ekologicky prijateľnom správania. Podobné inštitúcie: "which?" vo Veľkej Británii a "quoi choisir" vo Francúzsku a "DTEST" v Ceskej republike. · Naším prianím je vyvíjať stále lepšie detské autosedačky s najvyššími nárokmi na bezpečnosť a sme hrdí na to, že mnoho našich detských sedačiek patrí k tým najlepším v testoch spotrebiteľov .

Euro NCAP je nezávislý program nárazových skúšok, ktorý zverejňuje bezpečnostné správy o nových vozidlách a oceňuje prostredníctvom 5hvězdičkového systému chovanie vozidla v určitých nárazových skúškach. Okrem iného preveruje predné náraz, bočný náraz a náraz do stĺpa a tiež bezpečnosť chodcov a detí.

Autosedačky BRITAX RÖMER sú testované a schválené podľa aktuálnej testovacie normy ECE R 44/04.






Radi Vám pomôžeme
tel.: +420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.sk


Babymall.sk

Adresa pre vrátenie tovaru, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.sk
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín


babymall@babymall.sk
tel.: +420 739 668 252

Dodávateľ:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00
Česká republika

Značky na Babymall.sk

Kontakt
Zásady spracovania osobných údajov
Obchodné podmienky
Vrátenie tovaru

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
DIČSK: SK4120053157

Spoločnosť je zapísaná v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.




LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.