RÖMER Autosedačka BABY-SAFE i-SIZE, col. Cosmos Black


Ľutujeme, predaj výrobku skončil alebo je dočasne nedostupný

Značka:  
Romer  (všetky výrobky značky)




Cena vr. DPH:
€189.00
Vrátenie tovaru do 14 dní bez udania dôvodu

Kód:  
18845
Záruka: 
24 mesiacov




Popis produktu


BABY-SAFE i-SIZE

i-Size Od narodenia - 83 cm | ≈ Od narodenia - 15 mesiacov | ≈ Od narodenia - 13 kg

-size Bezpečnosť bez kompromisov pre vaše rastúce dieťa
BABY-SAFE i-SIZE je naša prvá detská autosedačka, ktorá spĺňa novú normu ECE R129 týkajúce sa autosedačiek (i-Size). Autosedačka poskytuje bezpečie a pohodlie pre novorodencov a deti do 15 mesiacov a prispôsobuje sa vášmu rastúcemu dieťaťu až do 83 cm výšky.


Vhodné pre dieťa - od narodenia do 15-tich mesiacov

BABY-SAFE i-SIZE bola navrhnutá tak, aby vyhovela novej norme ECE R129 (i-Size) týkajúce sa autosedačiek, a je vhodná pre novorodencov a deti do 15 mesiacov alebo 83 cm výšky. Detská autosedačka je vybavená vložkou pre novorodenca, ktorá zaistí dodatočnú ochranu a pohltí energiu v prípade nárazu. Vložka môže byť odstránená a hlavová opierka môže byť prispôsobená tak, aby poskytla viac priestoru pre vaše rastúce dieťa.


Patentovaná technológia polohy ležmo pre bezpečie a pohodlie

Vieme, ako je náročné rozhodnúť o najbezpečnejší polohe ležmo pre novorodencov počas cestovania autom. Vzhľadom k tomu, že svaly novorodenca nie sú ešte úplne vyvinuté, poloha ležmo je lepšie, zatiaľ čo poloha viac sede je bezpečnejšie v prípade nárazu. BABY-SAFE i-SIZE je vybavená našou patentovanou technológiou polohy ležmo, ktorá vám poskytne jednoduché riešenie - prispôsobením hlavové opierky umožníte nastavenie polohy ležmo. Môžete dokonca zabezpečiť lepšiu polohu ležmo pre vaše dieťa použitím FLEX BASE BABY-SAFE i-SIZE v niektorých modeloch vozidiel.


Pokoj v duši počas prvých ciest vášho dieťaťa

Deti, najmä potom novorodenci, sú najviac zraniteľní cestujúcich a preto si vyžadujú ochranu proti každému možnému nárazu. Práve preto sme sa sústredili na vývoj, skúšanie, zdokonaľovanie a výrobu detských autosedačiek, ktoré spĺňajú najnáročnejšie možné štandardy a ich skúšky prevyšujú nároky na novú normu týkajúcu sa bezpečnosti detí (ECE R129). Kúpite Ak BABY-SAFE i-SIZE, kúpite aj náš výskum a záruku bezpečnosti pre vaše dieťa a zaistíte si tak úplný pokoj v duši počas cestovania so svojím dieťaťom.

Vložka pre novorodencov
Navrhnutá špeciálne pre poskytnutie lepšej ochrany pre malé deti. Vložka pre novorodenca, ktorá je súčasťou dodávky, je vybavená odnímateľnými penovými podložkami, ktoré pohlcujú energiu. Vložka zmenšuje priestor a poskytuje dodatočné pohodlie.

Špičková technológia tlmenie bočného nárazu (SICT)
Naša vylepšená technológia SICT poskytuje špičkovú ochranu v prípade bočného nárazu v dvoch krokoch. Smeruje vaše dieťa proti smeru nárazu prostredníctvom kontrolovaného pohybu a následne mení tvar, aby pohltila energiu pôsobiace na vaše dieťa. Pre zabezpečenie ochrany jednoducho nastavte a nainštalujte SICT na boku sedadla čo najbližšie k dverám.

Technológia polohy ležmo
Poskytuje pohodlnejšie a viac ergonomickú polohu pre novorodencov. Náš patentovaný naklápacie mechanizmus pomáha prispôsobiť polohu ležmo v závislosti na výške dieťaťa. Poloha sa mení automaticky v prípade nastavenia hlavovej opierky a zväčšuje tak priestor pre vaše rastúce dieťa. Ramenné pásy sa tiež automaticky prispôsobí po upravení polohy hlavové opierky.

Ľahko nastaviteľná hlavová opierka a popruhy
Naše polstrovaná hlavová opierka a popruhy sú ľahko nastaviteľné jednou rukou a prispôsobujú sa tak vášmu rastúcemu dieťaťu. Než dieťa pripútate, uistite sa, že opierka hlavy je v správnej pozícii - tesne nad ramenami dieťaťa.

Slnečná clona
Slnečná clona chráni vaše dieťa pred slnkom (UPF 50+) tak vo vozidle, ako aj v kočíku. Prípojné body sú pohodlne umiestnené na bočných stranách rukoväti, preto môžete prenášať detskú autosedačku so zatiahnutou slnečnou clonou.

5bodový bezpečnostný pás
Veríme, že 5bodový bezpečnostný pás je najbezpečnejší spôsob pripútanie vášho dieťaťa v autosedačke, pretože zabezpečí úplnú ochranu a stabilitu dieťaťa. V prípade nehody bezpečnostný pás rozloží silu nárazu na 5 bodov, dva na ramenách, dvaja na bedrách a jeden na spone medzi nohami. Pomáha tak chrániť vaše dieťa pred nárazom z akejkoľvek strany.

Ľahké vyjmutí pomocou adaptérov CLICK & GO ®
Detská autosedačka môže byť ľahko odpojená od základne alebo kočíka a rodič pritom nemusí meniť svoju ergonomickú, vzpriamenú pozíciu. Pre odpojenie detské autosedačky od základne alebo kočíka jednoducho použite rukoväť v jej zadnej časti pre odblokovanie autosedačky a zdvihnite ju.

nastaviteľná rukoväť
Nastaviteľnú rukoväť môžete ľahko posunúť dozadu a upútať vaše dieťa do detskej autosedačky. Pre odblokovanie a posunutie rukoväte jednoducho stlačte tlačidlá na oboch stranách rukoväti. Keď je autosedačka na zemi, odporúčame posunúť rukoväť maximálne dozadu, aby ste zabránili preklopeniu autosedačky.

Indikátory správnej inštalácie
Naše indikátory vás informujem o tom, či je detská autosedačka správne umiestnená na základni alebo kočíka. Zmena farby indikátora z červenej na zelenú znamená, že adaptéry sú správne pripojené.

Rýchlo odnímateľný poťah
Počas cesty sa môže stať všetko. Pitie sa môže vyliať a dieťa môže dostať nevoľnosť z pohybu. Práve preto sme navrhli poťah na sedačku, ktorý je prateľný a ľahko odnímateľný bez nutnosti odstraňovať popruhy, aby ste mohli rýchlo vyriešiť problém a vrátiť sa na cestu.

Pripravená na cestovný systém
Počas hektických dní, kedy stále nasadajú a vystupujete so svojím dieťaťom z vozidla, si môžete uľahčiť cestovanie pomocou inštalácie detskej autosedačky na kočíka. Jednoducho zoberte svoje dieťa v detskej autosedačke z vozidla a bezpečne ju zacvaknite na kočík - a ste pripravení na cestu. Všetky detské autosedačky Römer môžu byť inštalované na každom kočíku Britax vybavenom našimi adaptéry CLICK & GO ®.

HMOTNOSŤ A ROZMERY

VxH XS: 58x44x67 cm
Hmotnosť: 4.8 kg

RÖMER Autosedačka BABY-SAFE i-SIZE, col. Cosmos Black





Radi Vám pomôžeme
tel.: +420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.sk


Babymall.sk

Adresa pre vrátenie tovaru, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.sk
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín


babymall@babymall.sk
tel.: +420 739 668 252

Dodávateľ:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00
Česká republika

Značky na Babymall.sk

Kontakt
Zásady spracovania osobných údajov
Obchodné podmienky
Vrátenie tovaru

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
DIČSK: SK4120053157

Spoločnosť je zapísaná v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.




LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.