» Detský nábytok » Nábytok pre najmenších » Detské zábrany » Bezpečnostné doplnky »  Reer zámok na dvierka Multi lock 1 ks biela

Reer zámok na dvierka Multi lock 1 ks biela


Značka:  
Reer  (všetky výrobky značky)




Odoslanie: 1 - 3 dni
Dostupnosť: 1 ks

Cena vr. DPH:
€5.79
Vrátenie tovaru do 14 dní bez udania dôvodu

Kód:  
102011
Záruka: 
24 mesiacov




Popis produktu


Podrobnosti o produkte Zamek na dvierka Multi-lock - 1 ks pre bezpečné uzavretie zásuviek, skrine a umývačiek riadu, chladničiek, mikrovlniek a mnoho dalsieho. Spoľahlivo chráni skrine a zásuvky od zvedavých rúk deti Obsah skrini a zásuviek, rovnako ako umývačka riadu, chladnička a mikrovlnnej rúry sú pre deti zvlast vzrušujúce. Deti sa naučia plaziť a chodiť a potom sa ľahko dostanú nebezpečným položkami, ktoré nemaju čo robit rukach deti, ako sú nohe, noznice, leky alebo toxické čistiace prostriedky. Kvalita a bezpecnost testované podľa prísnych skúšobných noriem aby bola zaistená maximálna ochrana dojčiat a batoliat, sú vyrobky pre Reer kontrolované podľa prísnych skúšobných noriem. Multi-lock zamok bol testovaná podľa nejnovejsi normy EN 16948: 2017. Zamek bol testovaná na odolnosť uchytenie, skúsky zivotnosti a záťažové testy. Aj pri silnom zaťažení si zamok zachováva svoju priľnavosť a spolahlivo sedi na nabytku. Aj po dlhodobom používaní zostáva otvaracia mechanizmus nezmenený a pre dieta naďalej zložitá ho otvorit. Stabilita materialu zostáva konštantná. Iba viacnásobne poistky skusky podľa tohto štandardu poskytujem dostatocne a bezpečné uchytenie a zaisti bezpečné použitie i po dlhodobom používaní. Univerzálne použiteľné pre skrine, zasuvky a mnoho dalsieho Zamek možno pripevniť ku vsetkým kusov nábytku, ktore umoznuju montaz pres roh. Skrine a zásuvky, ktoré obsahujú napríklad leky alebo ostré predmety, ako sú nohe alebo noznice, mozete spoľahlivo zavrieť tymto zámkov. Vďaka svojmu jednoduchému a modernému dizajnu je zamok Multi-lock vhodny pre akykolvek štýl domacnosti. Jednoduché otváranie a zatváranie pohodlná manipulácia pre dospelych skríň a iny nabytok a zariadení sú bezpečné chránení pre malymi prieskumník s Multi-lock zámkom. Pre dospelych je ale stali ľahko je otvoriť jednou rukou. K tomu sa musi maly plastovy dil zatlačenie bane a zamok musi byť otvoreny smerom nahor. Následne sa odsunie paska a nabytok moze byt otvoreny ako obvykle. Jednoduchá a rýchla inštalácia bez vŕtania a skrutky vďaka priloženému, špeciálne vyvinutému lepiacemu pasku Safety Performance Tape moze byt Multi-lock zamok ľahko a rýchlo pripojený. Lepiaca páska zabezpecuje bezpečné uchytenie a odstranenie bezo zvyšku, ak sa nepoužíva. Podrobnosti: - pre bezpečné uzavretie zásuviek, skrine, umývačiek riadu, chladničiek, mikrovlniek, atď. - silné držanie a odstranenie bezo zvyšku - ľahká manipulácia pre dospelych: obsluha iba jednou rukou - testované podľa normy EN 16948: 2017 - vhodne pre: nabytok z dreva a ocele do hrúbky 45 mm; natierané, lakované, rovnako ako dyhované a laminatove povrchy Nainštalujte priloženou lepiacou páskou. Len pre domace pouzitie. Material: plast Farba: bila Obsah baleni: 1 ks Veľkosť baleni: 9,7 cm x 3 cm x 12 cm (S x H x V)

Reer zámok na dvierka Multi lock 1 ks biela





Radi Vám pomôžeme
tel.: +420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.sk


Babymall.sk

Adresa pre vrátenie tovaru, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.sk
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín


babymall@babymall.sk
tel.: +420 739 668 252

Dodávateľ:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00
Česká republika

Značky na Babymall.sk

Kontakt
Zásady spracovania osobných údajov
Obchodné podmienky
Vrátenie tovaru

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
DIČSK: SK4120053157

Spoločnosť je zapísaná v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.




LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.