» Starostlivosť o bábätko » Kŕmenie » Termosky »  Reer Termoska nerez 350 ml

Reer Termoska nerez 350 ml


Značka:  
Reer  (všetky výrobky značky)




Odoslanie: 1 - 3 dni
Dostupnosť: 2 ks

Cena vr. DPH:
€12.45
Vrátenie tovaru do 14 dní bez udania dôvodu

Kód:  
138533
Záruka: 
24 mesiacov




Popis produktu


Termoska PURE 350 ml - NEREZOVÁ

Ideálny pomocník doma aj na cestách
Keď na vaše dieťa príde hlad, chce nakŕmiť čo najrýchlejšie. K tomu potrebujete dojčenskú výživu, fľašu a v neposlednom rade dostatočne teplú vodu. S tým posledným vám skvele pomôže nová termoska Pure. Či už ste práve na prechádzke uprostred parku alebo stojíte o polnoci v polospánku uprostred kuchyne, táto termoska udrží teplú vodu po dobu niekoľkých hodín a umožňuje vám tak pripraviť jedlo rýchlo a bez obáv.

Pre jednoduchú prípravu jedla až po dobu 12 hodín
Termoska Pure má dvojitú stenu, ktorá dokáže udržať teplotu horúcej vody až po dobu 12 hodín a zároveň zabraňuje prílišnému zahriatiu vonkajšej steny.

Využitie pre celú rodinu
Aj dlho potom, čo prestanete vaše dieťa kŕmiť iba mliekom, vám termoska poslúži ako praktický pomocník na cesty. V chladných dňoch sa tak s rodinou môžete zahriať napríklad horúcim čajom a počas spaľujúceho leta si do termosky môžete naliať studený nápoj, ktorý zostane chladený a čerstvý až po dobu 24 hodín.

Všetko v suchu
Vďaka silikónovému krúžku sa nemusíte báť nepríjemného vytečeniu tekutiny. Dvojitá stena navyše zabraňuje vzniku kondenzačných kvapiek na povrchu termosky.

kvalitné materiály
Robustný vnútorná i vonkajšia stena je vyrobená z nerezovej ocele, ktorá odolá každodenné použitie, je bezpečná pre skladovanie potravín a neprenáša sa z nej kovová pachuť. Termoska samozrejme neobsahuje BPA, PVC ani škodlivá zmäkčovadlá.

Jednoduchá manipulácia
Vďaka 4,5 cm širokému plniacemu otvoru možno termosku ľahko naplniť nielen tekutinami, ale napríklad aj krájaným čerstvým ovocím alebo zeleninou. Po použití možno termosku ľahko očistiť a zaistiť tak hygienicky čisté používanie po dlhú dobu.

praktické viečko
Ochranné viečko možné používať aj ako téglik pre pohodlné pitie. Rovnako ako telo termosky, i jej viečko je izolované a zabraňuje tak nadmernému zahriatiu jeho povrchu pri pití horúceho čaju alebo kávy.

Ochrana životného prostredia
Používaním termosky sa prispieva k ochrane životného prostredia. Vďaka svojmu robustnému spracovaniu ju možno používať po mnoho rokov a je dokonalou alternatívou k jednorazovým fľašiam. Pre zníženie odpadu z obalového materiálu sa termosky predávajú nebalené a sú opatrené iba štítky, ktoré sú zo 100% recyklovateľného hrubého papiera.

vlastnosti:
- ideálna pre prípravu dojčenskej výživy
- udržuje horúcu vodu až 12 hodín
- robustné vyhotovenie z nerezovej ocele
- praktické viečko
- objem: 350 ml

materiál:
- nerezová oceľ, plast

Reer Termoska nerez 350 ml





Radi Vám pomôžeme
tel.: +420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.sk


Babymall.sk

Adresa pre vrátenie tovaru, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.sk
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín


babymall@babymall.sk
tel.: +420 739 668 252

Dodávateľ:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00
Česká republika

Značky na Babymall.sk

Kontakt
Zásady spracovania osobných údajov
Obchodné podmienky
Vrátenie tovaru

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
DIČSK: SK4120053157

Spoločnosť je zapísaná v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.




LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.