Reer Termoska 450 ml modrá ColourDesign


Ľutujeme, predaj výrobku skončil alebo je dočasne nedostupný

Značka:  
Reer  (všetky výrobky značky)





Cena vr. DPH:
€18.29
Vrátenie tovaru do 14 dní bez udania dôvodu

Kód:  
132660
Záruka: 
24 mesiacov




Popis produktu


Termoska COLOURDESIGN 450 ml - ČIERNA

Ideálny pomocník doma aj na cestách
Keď na vaše dieťa príde hlad, chce nakŕmiť čo najrýchlejšie. K tomu potrebujete dojčenskú výživu, fľašu a v neposlednom rade dostatočne teplú vodu. S tým posledným vám skvele pomôže nová termoska ColourDesign. Či už ste práve na prechádzke uprostred parku alebo stojíte o polnoci v polospánku uprostred kuchyne, táto termoska udrží teplú vodu po dobu niekoľkých hodín a umožňuje vám tak pripraviť jedlo rýchlo a bez obáv.

Pre jednoduchú prípravu jedla až po dobu 12 hodín
Termoska ColourDesign má dvojitú stenu, ktorá dokáže udržať teplotu horúcej vody až po dobu 12 hodín a zároveň zabraňuje prílišnému zahriatiu vonkajšej steny.

Využitie pre celú rodinu
Aj dlho potom, čo prestanete vaše dieťa kŕmiť iba mliekom, vám termoska poslúži ako praktický pomocník na cesty. V chladných dňoch sa tak s rodinou môžete zahriať napríklad horúcim čajom a počas spaľujúceho leta si do termosky môžete naliať studený nápoj, ktorý zostane chladený a čerstvý až po dobu 24 hodín.

Všetko v suchu
Vďaka silikónovému krúžku sa nemusíte báť nepríjemného vytečeniu tekutiny. Dvojitá stena navyše zabraňuje vzniku kondenzačných kvapiek na povrchu termosky.

kvalitné materiály
Robustný vnútorná i vonkajšia stena je vyrobená z nerezovej ocele, ktorá odolá každodenné použitie, je bezpečná pre skladovanie potravín a neprenáša sa z nej kovová pachuť. Termoska samozrejme neobsahuje BPA, PVC ani škodlivá zmäkčovadlá.

premyslený dizajn
Termoska ColourDesign je dokonalou kombináciou veľkého objemu, praktického tvaru a nízkej hmotnosti, vďaka ktorej sa ľahko prenáša napr. V kabelke alebo taške na plienky. Moderné farby v matnom prevedení termoske dodávajú štýlový a nadčasový vzhľad.

Jednoduchá manipulácia
Pod viečkom sa skrýva 5 cm široký otvor pre ľahké plnenie termosky nielen nápojmi, ale napríklad aj krájaným čerstvým ovocím alebo zeleninou. Po použití možno termosku ľahko očistiť a zaistiť tak hygienicky čisté používanie po dlhú dobu.

Ochrana životného prostredia
Používaním termosky sa prispieva k ochrane životného prostredia. Vďaka svojmu robustnému spracovaniu ju možno používať po mnoho rokov a je dokonalou alternatívou k jednorazovým fľašiam. Pre zníženie odpadu z obalového materiálu sa termosky predávajú nebalené a sú opatrené iba štítky, ktoré sú zo 100% recyklovateľného hrubého papiera.

vlastnosti:
- ideálna pre prípravu dojčenskej výživy
- udržuje horúcu vodu až 12 hodín
- robustné vyhotovenie z nerezovej ocele
- objem: 450 ml

materiál:
- nerezová oceľ, plast

Reer Termoska 450 ml modrá ColourDesign





Radi Vám pomôžeme
tel.: +420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.sk


Babymall.sk

Adresa pre vrátenie tovaru, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.sk
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín


babymall@babymall.sk
tel.: +420 739 668 252

Dodávateľ:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00
Česká republika

Značky na Babymall.sk

Kontakt
Zásady spracovania osobných údajov
Obchodné podmienky
Vrátenie tovaru

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
DIČSK: SK4120053157

Spoločnosť je zapísaná v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.




LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.