PlasmaCar bez prilby modrá


Ľutujeme, predaj výrobku skončil alebo je dočasne nedostupný







Výrobok sme predali už viac ako 50 x



Cena vr. DPH:
€53.73
Vrátenie tovaru do 14 dní bez udania dôvodu

Kód:  
20103
Záruka: 
24 mesiacov




Popis produktu


Plasma Car

Kanadská spoločnosť Plasmart Inc. vytvorila jedinečné vozidlo s dôvtipným spôsobom pohonu a nazvala ho PlasmaCar. PlasmaCar sa stal hneď po svojom uvedení na trh senzáciou a získal mnoho ocenení na veľtrhoch po celom svete. Od tej doby je PlasmaCar trvalo veľmi dobre prijímaný zákazníkmi práve pre svoj výnimočný spôsob pohybu, ale tako pre jednoduchosť konštrukcie a úplnú bezporuchovosť. Vozítko bolo mnohokrát kopírované inými výrobcami, avšak PlasmaCar je len jeden ... Naša spoločnosť je výhradným dovozcom vozítok PlasmaCar od firmy Plasmart Inc. do Českej a Slovenské republiky.

PlasmaCar je skutočne revolučný vozítko vďaka použitému systému pohonu. Je to takmer mechanický zázrak, ktorý využíva nevyčerpateľné zdroje pohonu - zotrvačnosť, odstredivú silu, príťažlivosť a trenie. PlasmaCar je certifikovaný pre deti už od 3 rokov veku, avšak rovnakú zábavu si na ňom užijú aj dospelí. Vďaka vysokej nosnosti, jednoduchosti ovládania a vysokej odolnosti proti poškodeniu je to výrobok mimoriadne praktický a vďačný.

A ako to vlastne všetko funguje?
Posadíte sa na sedák PlasmaCar, chodidlá položíte na nášľapy, ľahko sa predkloníte a striedavým natáčaním volantu vlevoa vpravo privediete PlasmaCar do jazdy. A idete. Ďalej stačí len pohybovať volantom - žiadne násilie, žiadna zvláštna námaha, PlasmaCar jede takmer sám. Jedinou podmienkou je dobrý povrch - mal by byť rovný, tvrdý a bez hrboľov či dier.

Ako je to možné? Všetko je dané dômyselnou konktrukcí podvozku vozítka a pôsobením fyzikálnych zákonov. Zdvojená predné aktívne riadenou kolieska pôsobí pri natáčaní ako bod odrazu a tak sa pri striedavom natáčaní riadiacej osi vlastne odstrkáváte. To však nebráni nijako úplnej plynulosti pohybu. Na PlasmaCar možné jazdiť vo vnútri aj vonku, všade kde je dobrý podklad pre jazdu.

Pri jazde si jazdec môže pomôcť ľahkými náklony doprava a doľava podľa rytmu jazdy. Potom možno dosiahnuť plynulé, svižnej jazdy bez akejkoľvek námahy. S vozítkom PlasmaCar sa nechá otáčať na mieste, cúvať - skrátka ísť vždy tam, kam chcete. Jediné obmedzenie je u mäkkých drevených podláh. Tam je potreba dať pozor, aby hmotnosť jazdca nebola príliš veľká, aby nedošlo k zanechania stôp na takom povrchu.

Od jari 2011 je PlasmaCar dodávaný s novým sedákom. Ten má vylepšený tvar pre bezpečnejšie sedenie a je opatrený vyrazeným nápisom PlasmaCar.
Vďaka novému sedáku možno teraz jednoznačne odlíšiť originálne PlasmaCar od iných vozidiel, ktoré sú iba jeho kópiami.

Technické parametre:

Vek: 3+
Nosnosť: 100 kg
Rozmery: Dĺžka: 80 Šírka: 34 Výška: 41
Hmotnosť (g): 4500






Radi Vám pomôžeme
tel.: +420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.sk


Babymall.sk

Adresa pre vrátenie tovaru, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.sk
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín


babymall@babymall.sk
tel.: +420 739 668 252

Dodávateľ:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00
Česká republika

Značky na Babymall.sk

Kontakt
Zásady spracovania osobných údajov
Obchodné podmienky
Vrátenie tovaru

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
DIČSK: SK4120053157

Spoločnosť je zapísaná v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.




LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.