» Hračky » Drevené hračky » Pexesa, domina, puzzle »  Pexi Velcro skladačky - Ovocie a Zelenina

Pexi Velcro skladačky - Ovocie a Zelenina


Vek:  
12+ mesiacov
Značka:  
Pexi  (všetky výrobky značky)




Odoslanie: 1 - 3 dni
Dostupnosť: viac ako 3 ks

€12.62 vr. DPH
Vrátenie tovaru do 14 dní bez udania dôvodu

Kód:  
217235
Záruka: 
24 mesiacov




Popis produktu


Pri hraní s Velcro trénujete koordináciu ruka-oko, jemnú motoriku, zistíte viac o ovocí, zelenine, ich tvaroch a farbách. Už sa vám zbiehajú sliny? Úlohou deti je roztriediť a správne ukladať na rôzne podožky (tanier, ošatka, doska na krájanie) ovocie a zeleninu podľa ich farieb alebo tvaru. Naučia sa tiež roznať polovice rozrezaného ovocia a zeleniny. Vodítkom pre správne uloženie im bude farebný obrys na krájacej doske. Čo je vo vnútri?Sada obsahuje 9 pružných plastových doštičiek so suchým zipsom a 18 samostatných dielikov, ktoré umiestnite na doštičky pomocou suchého zipsu. Vďaka tejto vychytávke jednotlivé diely len tak nespadnú a budú držať na správnom mieste. Všetky časti sú vyrobené z odolného, ale tenkého plastu so špeciálnou povrchovou úpravou, ktorá je deťom príjemná na dotyk. Ako hrať? S touto sadou môžete hrať 3 zaujímavé hry. Berte jednotlivé dieliky jeden po druhom a rozprávajte deťom čo na nich je. Potom vezmite doštičku s obrysmi predmetov a ponúknite dieťa, aby našlo správny predmet pre každý obrys a pripevnilo ho pomocou suchého zipsu na správne miesto.

HRA č.1 - Učenie farieb: Pokladajte ovocie a zeleninu na misky, ktoré majú rovnakú farbu. Napr. červené jedlo na červenú misku, zelené potraviny na zelenú...

HRA č.2 - Poznaj ovocie a zeleninu: Rotrieďte správne potraviny na ovocie a zelenninu. Na jednu očatku položte všetku zeleninu a na druhú všetko ovocie. Obrysy vám napovedia kam ktorú uložiť.

HRA č.3 - Celá alebo polovica?: Vezmite doštičku - krájaciu doštičku, potom vyhľadajte všetky dieliky ovocia a zeleniny, ktoré sú prekrojené na polovicu. Tieto polovičky uložte na doštičku na miesta, ktoré zodpovedajú ich tvaru. Hlavné vlastnosti: zlepšuje motorické schopnosti trénuje vyjadrovanie a hovorenú reč rozvíja myslenie a pamäť upevňuje udržanie pozornosti

Rozmer: 18x5x24cm
Vek: 12m+
Materiál: plast, iný materiál
Obsahuje: 9 pružných plastových doštičiek so suchým zipsom a 18 samostatných dielikov

Vek:  
12+ mesiacov
Pexi Velcro skladačky - Ovocie a Zelenina




Zákazníci, ktorí si kúpili tento výrobok, si tiež objednali:


Viacej
Menej


Radi Vám pomôžeme
tel.: +420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.sk


Babymall.sk

Adresa pre vrátenie tovaru, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.sk
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín


babymall@babymall.sk
tel.: +420 739 668 252

Dodávateľ:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00
Česká republika

Značky na Babymall.sk

Kontakt
Zásady spracovania osobných údajov
Obchodné podmienky
Vrátenie tovaru

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
DIČSK: SK4120053157

Spoločnosť je zapísaná v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.




LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.