» Hračky » Hračky pre dievčatá aj chlapcov » Kreatívne hračky » Maľovanie »  Pexi Maľovacie obrusy 3 ks - Autá (Car park)

Pexi Maľovacie obrusy 3 ks - Autá (Car park)


Vek:  
3+ let
Značka:  
Pexi  (všetky výrobky značky)




Skladom

€16.74 vr. DPH
Vrátenie tovaru do 14 dní bez udania dôvodu

Kód:  
166820
Záruka: 
24 mesiacov




Popis produktu


Maľovacie obrus je obrovské tvorivé plátno s dĺžkou 360 cm nachystané pre malých umelcov od 3 rokov. Vďaka špeciálnemu materiálu ButtenFilm, využijete na maľovanie fixky, pastelky, vodovky, tempery alebo voskovky. Nespočet hodín maľovanie môžete mať v niekoľkých krásnych variantoch.

Obrus je možné ponechať v celku alebo rozdeliť na tri kusy. Celková dĺžka obrusu je 360 cm a šírka 110 cm. Obrus ľahko rozdelíte, vďaka perforácii, na 3 kusy s rozmermi 110 cm x 120 cm. Na obrusoch sa tak môže zrazu "vyblázniť" viac detí naraz. Z rôznych variantov obrusov môžete vyberať: Autá Princezné Dinosaury Morský svet ZOO Obrus je vyrobený výhradne z netoxických materiálov, ktoré sú 100% recyklovateľné.

Špeciálna technológia ButtenFilm zaistí, že obrus sa chová ako papier, ale môžete ho zotrieť vlhkou handrou a znova použiť. Čo je ButtenFilm? ButtenFIlm je unikátny polymérový materiál, tiež známy ako "polyetylénový papier". Tento materiál vyzerá ako pergamenový papier alebo ako papier na pečenie, ale je odolný proti vode i oleji. Môžete naň maľovať perom alebo fixkou, rovnako ako pastelkami, liehovými fixky alebo dokonca vodovkami a temperami (to je u bežného PE materiálu takmer nemožné). Naviac je ButtenFilm netoxický a šetrný k prírode.

Slovo "Bütten" znamená v nemeckom jazyku "ručne vyrobený papier". Prečo si vybrať PEXI Maľovacie obrus? Pri vyfarbovanie obrusu si deti vyberajú jednotlivé obrazce, fixujú si do pamäti tvary, učí sa ako namaľovať jednotlivé objekty alebo postavičky. Vyfarbovanie povzbudzuje deti k tvorivosti. Pomáha deťom využívať svoju predstavivosť, učí ich sústredenie ä zlepšuje udržanie pozornosti. Obrusy nepúšťajú farbu a môžete farbiť farbami, pastelkami, nabo liehovými fixky. Vďaka dvom perforáciám obrus ľahko rukou rozdelíte na 3 rovnaké obrusy alebo ho nechajte vcelku - zaklame na vás, koľko máte detí :-). Vyfarbený obrus smelo použite na čo je určený - teda na stôl, ale najväčšiu parádu a radosť urobí zaiste na stoloch pre detskú párty! Pre koho je PEXI Maľovacie obrus? Aký vek je najlepšie pre začiatok vyfarbovania? Psychológovia odporúčajú vek medzi druhým a tretím rokom. Pamtujeme si to sami - ako malí sme všetci mali nejaké maľovanky a užívali sme si vyfarbovanie.

Či už chcete aby sa vaše dieťa zlepšovalo v jemnej motorike a presnosti, alebo chcete nechať deti voľne tvoriť a užívať si skvelú zábavu, našli ste presne to pravé. Balenie obsahuje: 3 ks obrusov sa vzormi na vybravení s rozmermi 110x120 cm (spojených perforáciou po 120 cm) s celkovou dĺžkou 360 cm. Pastelky nie sú súčasťou balenia Krédom českej značky Pexi je dodávať kvalitné, zaujímavé hračky a hry za rozumnú cenu, dostupné čo najširšej vrstve zákazníkov, ktoré majú pre svojich užívateľov zmysel a úžitok. Hračky musí vždy spĺňať prísne normy pre výrobu hračiek EN 71 a označenie CE.

Rozmery balenia: 41,5x39x14 cm
Rozmery obrusu: 120x110 cm
Vek: 3+
Materiál: ButtenFilm

Obrusy možno spojiť do 360 cm malovacího plátna
Umývateľný a znovu použiteľný

Vek:  
3+ let
Pexi Maľovacie obrusy 3 ks - Autá (Car park)





Radi Vám pomôžeme
tel.: +420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.sk


Babymall.sk

Adresa pre vrátenie tovaru, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.sk
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín


babymall@babymall.sk
tel.: +420 739 668 252

Dodávateľ:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00
Česká republika

Značky na Babymall.sk

Kontakt
Zásady spracovania osobných údajov
Obchodné podmienky
Vrátenie tovaru

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
DIČSK: SK4120053157

Spoločnosť je zapísaná v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.




LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.