» Starostlivosť o bábätko » Kŕmenie » Dojčenské fľaše »  NUK First Choice Plus sklenená fľaša 240ml New Classic

NUK First Choice Plus sklenená fľaša 240ml New Classic


Veľkosť:  
240ml
Vek:  
0+ mesiacov
Značka:  
Nuk  (všetky výrobky značky)




Odoslanie: 1 - 3 dni
Dostupnosť: viac ako 3 ks

€7.25 vr. DPH
Vrátenie tovaru do 14 dní bez udania dôvodu

Kód:  
83401
Záruka: 
24 mesiacov




Popis produktu


Vývoj dojčatá začína v ústach, kde má najviac svalov a nervov. Aby vášmu bábätku svet hneď zachutil, sú naše cumlíky prispôsobené tvaru jeho čeľuste a tiež pomáhajú predchádzať prehĺtanie vzduchu a s tým spojeným kolikám. NUK New Classic je prvá generácia úzkych fliaš, ktoré kombinujú tvar klasické úzke fľaše s praktickým širokým hrdlom fliaš radu First Choice +.

Cumlík veľkosti 1 - ideálne pre deti do 6 mesiacov Stredne veľký otvor (M) určený pre mlieko NUK Anti-Koľko Air System Najprirodzenejší cumlík pre vaše dieťa Po mnoho rokov sú dojčenské fľaše so cumlíkmi NUK First Choice prvou voľbou pre kŕmenie z fľaše po vzore dojčení . Naša séria NUK First Choice + sa ešte viac priblížila prírode - umožňuje zdravý vývoj čeľustí a dáva dieťaťu pocit, ako by pilo z materského prsníka. Prirodzene tvarovaná pre čeľusť. Špeciálny tvar typický pre cumlíka NUK je modelovaný podľa materskej bradavky pri dojčení. Ponecháva dostatok priestoru pre prirodzené sacie pohyby jazyka aj čeľustí. Natürlich und kiefergerecht Mäkká rovnako ako matkin prsník So svojou novou mäkkou zónou je silikónová cumlík lepšie tvarovaná na poschodie vášho dieťaťa - pre prirodzený pocit pri pití. So weich wie möglich Pomáha predísť kolike Vylepšený systém proti prehĺtaní vzduchu pri pití Anti Colic Air System zabezpečuje prirodzený tok mlieka, aby vaše dieťa pilo uvoľnene bez prehĺtaní vzduchu. Beugt Koliken vor Klinicky testované

Vďaka zvlášť prirodzenému tvaru kojenci cumlíky NUK veľmi dobre znášajú. To znamená, že sú zvlášť vhodné pre dojčatá, ktorí sú súčasne dojčené a prikrmovaný z fľaše. * Fľaša je vyrobená z vysoko kvalitného borosilikátového skla, ktoré je osobitne odolné. NUK New Classic je prvá generácia úzkych fliaš, ktoré kombinujú tvar klasické úzke fľaše s praktickým širokým hrdlom fliaš radu First Choice. Úzky tvar zaisťuje ľahkú manipuláciu, bezpečné držanie a úsporu miesta pri skladovaní. Priehľadné fľaše majú jednoduché motívy a v kombinácii s úzkym tvarom pôsobí mimoriadne elegantne. Fľaše NUK New Classic sú vyrobené z vysoko kvalitného polypropylénu, ktorý je zvlášť odolný a vhodný aj na zmrazenie. Fľašky sú plne kompatibilné so cumlíkmi First Choice +. Výrobky NUK sú vyvíjané na základe medicínskych vedomostí a na základe skúseností matiek. Preto sú všetky výrobky NUK označené značkou "NUK skúsenosť PLUS".

Vek: 0+
NUK Anti-Koľko Air System
neobsahuje BPA

Vek:  
0+ mesiacov





Radi Vám pomôžeme
tel.: +420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.sk


Babymall.sk

Adresa pre vrátenie tovaru, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.sk
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín


babymall@babymall.sk
tel.: +420 739 668 252

Dodávateľ:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00
Česká republika

Značky na Babymall.sk

Kontakt
Zásady spracovania osobných údajov
Obchodné podmienky
Vrátenie tovaru

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
DIČSK: SK4120053157

Spoločnosť je zapísaná v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.




LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.