LEGO® Star Wars™ 75312 Boba Fett a jeho kozmická loď


Ľutujeme, predaj výrobku skončil alebo je dočasne nedostupný

Vek:  
9+ let
Značka:  
Cars  (všetky výrobky značky)




Cena vr. DPH:
€50.69
Vrátenie tovaru do 14 dní bez udania dôvodu

Kód:  
173806
Záruka: 
24 mesiacov




Popis produktu


"S touto dômyselnou LEGO® verziou kozmickej lode Boby Fetta (75312) sa fanúšikovia Star Wars seriálu The Mandalorian môžu hrať na súboje a misie námezdného lovca odmien. Súčasťou modelu je rukoväť pre ľahké lietanie, otvárací kokpit pre LE a 2 otočné dvojité delá (nevystreľujú).Táto prémiová stavebnica obsahuje tiež LEGO minifigúrky Boby Fetta a Mandaloriana so zbraňami, navyše nechýba ani karbonitová kocka, ktorá má na lodi svoje miesto.

Na hranie aj na výstavku Súčasťou sady je aj transportér, ktorým je možné vesmírnu loď premiestňovať a ktorý poslúži aj ako podstavec, na ktorom si možno model vystaviť vo vertikálnej letovej polohe. K dispozícii je tiež zrozumiteľný návod, takže so zostavením si hravo poradia aj LEGO stavitelia nováčikovia.

Galaxia plná zábavy Už od roku 1999 vytvára LEGO Group repliky kultových kozmických lodí, vozidiel, miest a postáv z galaxie Star Wars. Rad LEGO Star Wars zaznamenáva obrovský úspech vďaka stavebniciam, ktoré predstavujú úžasné darčeky pre fanúšikov všetkých vekových kategórií."
„• S touto parádnou LEGO® verziou kozmickej lode Boby Fetta (75312) si deti môžu prehrávať bojové scény z 2. radu Star Wars seriálu Mandalorian a podnikať vlastné námezdné misie.
• Obsahuje 2 LEGO® minifigúrky: Bobu Fetta s blasterom a Mandaloriana s blasterovou puškou a kopiou z beskaru.Pre ešte väčšiu porciu kreatívnych herných možností nechýba ani karbonitová kocka.
• Model kozmickej lode ponúka praktickú ruku , otvárací kokpit pre LEGO® minifigúrku, pohyblivé krídla, 2 vystreľovače, 2 otočné dvojité blasterové delá (nevystreľujú) a karbonit. letovej polohe.
• Táto stavebnica je ideálnou voľbou pre samostatné aj skupinové hranie a predstavuje úžasný darček k narodeninám, Vianociam či ja akékoľvek iné príležitosti pre deti vo veku od 9 rokov.
• Model kozmickej lode meria 8 cm na výšku a 20 cm na dĺžku aj na šírku. Ide o pútavý výstavný kúsok, ktorý sa bude vynímať kdekoľvek.
• Zháňate parádnu stavebnicu pre niekoho, kto je vo svete LEGO® sad nováčikom? Tento model na motívy ságy Star Wars™ obsahujúci 593 dielikov obsahuje podrobný návod, takže deti si so stavaním poradia samostatne a so sebavedomím hodným rytiera Jedi.
• Rad LEGO® Star Wars™ ponúka množstvo stavebníc pre fanúšikov všetkých vekových kategórií, či už si chcú prehrávať slávne scény z filmovej ságy, vymýšľať vlastné vzrušujúce príbehy alebo by len radi autentickými modelmi z kociek obohatili svoju výstavku.
• LEGO® dieliky spĺňajú prísne odborové štandardy, čo znamená, že sú vzájomne kompatibilné, dajú sa ľahko spájať a vždy pevne držia.
• LEGO® kocky a dieliky sú testované maximálnym možným spôsobom a spĺňajú najprísnejšie bezpečnostné normy.“

Vek:  
9+ let





Radi Vám pomôžeme
tel.: +420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.sk


Babymall.sk

Adresa pre vrátenie tovaru, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.sk
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín


babymall@babymall.sk
tel.: +420 739 668 252

Dodávateľ:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00
Česká republika

Značky na Babymall.sk

Kontakt
Zásady spracovania osobných údajov
Obchodné podmienky
Vrátenie tovaru

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
DIČSK: SK4120053157

Spoločnosť je zapísaná v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.




LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.