LEGO® Friends 41688 Čarovný karavan


Ľutujeme, predaj výrobku skončil alebo je dočasne nedostupný

Vek:  
7+ let
Značka:  
Lego  (všetky výrobky značky)




Cena vr. DPH:
€48.90
Vrátenie tovaru do 14 dní bez udania dôvodu

Kód:  
168923
Záruka: 
24 mesiacov




Popis produktu


"Hľadáte vhodný darček pre deti, ktoré majú rady kúzla a tajomno? Potešte je stavebnicou LEGO® Friends Čarovný karavan (41688). Táto skvelá sada obsahuje model maringotky, veštecký stan, 2 Minibábiky a figúrky kone a sovy.

očarujúce detaily

Koňom ťahaná maringotka prekypuje tradičnými detaily - nechýba napríklad mriežkovaného okenice alebo originálne lampáš. Strecha vozidla je sklápacie, takže deti sa môžu hrať tiež vo vnútri, kde nájdu posteľ, kuchyňa s pecou a stôl, pri ktorom sa môžu najesť. Ďalej sa môžu starať o kone alebo sa hrať so sovou. V stane nájdu krištáľovú guľu s funkciou otáčania, ktorá Mii prezradí, aká ju čaká budúcnosť. Malé veštkyne môžu rozhodnúť, aký bude výsledok, alebo to nechať na osudu ...

kúzlo priateľstva

Darujte deťom vstupenku do mestečka Heartlake, kde ich čaká veľa zábavných príbehov inšpirovaných reálnym svetom. Sady LEGO Friends deťom pomáhajú oddávať sa vlastným koníčkom v spoločnosti priateľských postáv. "• Deti sa môžu prostredníctvom sady Čarovný karavan (41688) nechať vtiahnuť tajomnom kočovného života. Táto očarujúce sada obsahuje model tradičnej maringotky a stan veštkyne. • Obsahuje 2 LEGO® Friends Minibábiky a figúrky kone a sovy, s ktorými deti prežijú veľa zábavy. môžu si hrať tiež v útulnom interiéri vozidla, kde nájdu kachle, stôl a dokonca aj záchod. • deti môžu zapojiť svoju predstavivosť a vytvárať si vlastné príbehy, v ktorých sa budú starať o kone, radiť sa s múdrou sovou, veštiť z krištáľovej gule, predvídať budúcnosť a žiť kočovným životom. • Samostatný model stanu veštkyňa prináša ešte väčšiu porciu zábavy! Deti môžu zabaviť členmi rodiny predpovedaním budúcnosti alebo si vziať krištáľovú guľu so sebou na návštevu ku kamarátom. • Očarujúce stavebnice predstavuje ideálny darček k narodeninám, Vianociam či akejkoľvek inej príležitosti pre deti vo veku od 6 rokov. • maringotky a meria niečo málo cez 11 cm na výšku a 24 cm na dĺžku. Stan má 11 cm na výšku a 8 cm na šírku. Vďaka týmto rozmerom sa budú modely tiež skvele vynímať na vystaviteľa v izbičke. • Veľa dômyselných a kreatívnych prvkov - strechu maringotky možné otvoriť pre ľahký prístup dovnútra vozidla, kde deti nájdu kachle alebo kohútik k napustenie vody pre kone. • Pre ešte väčšiu porciu zábavy možno model spojiť s ďalšími sadami z tejto kúzelné edície od LEGO® Friends - Čarovná akrobacie (41686), Kúzelné jarmočné stánky (41687), Čarovný karavan (41688) a Kúzelné jarmočné atrakcie (41689). • Už od roku 1958 spĺňajú všetky LEGO® hračky a figúrky náročné odborové štandardy a sú konzistentné a kompatibilné. • Stavebnica LEGO® Friends testujeme takmer všetkými predstaviteľnými spôsobmi, takže si môžete byť istí, že každá sada spĺňa tie najvyššie bezpečnostné štandardy.

Vek:  
7+ let





Radi Vám pomôžeme
tel.: +420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.sk


Babymall.sk

Adresa pre vrátenie tovaru, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.sk
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín


babymall@babymall.sk
tel.: +420 739 668 252

Dodávateľ:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00
Česká republika

Značky na Babymall.sk

Kontakt
Zásady spracovania osobných údajov
Obchodné podmienky
Vrátenie tovaru

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
DIČSK: SK4120053157

Spoločnosť je zapísaná v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.




LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.