LEGO® Friends 41667 Oliviina herné boxík


Ľutujeme, predaj výrobku skončil alebo je dočasne nedostupný

Značka:  
Lego  (všetky výrobky značky)




€9.68 vr. DPH
Vrátenie tovaru do 14 dní bez udania dôvodu

Kód:  
164300
Záruka: 
24 mesiacov




Popis produktu


"Máte vo svojom okolí kreatívne deti, ktoré milujú videohry? Potešte je sadou Oliviina herný boxík (41667) od LEGO® Friends. Táto prenosná hračka ukrýva Oliviina herné zónu. Nájdete v nej konzolu s obrazovkou a ovládačom, reproduktory, slúchadlá a pohodlné kreslo, v ktorom Olivie rada píše SMSky. Sada ako v prípade všetkých herných boxíkov obsahuje figúrku maznáčika v náhodnej farbe!

Dobrodružstvo na cestách
Boxík zvonku pripomína batoh, takže deti si túto kreatívnu LEGO sadu môžu vziať kamkoľvek so sebou. Všetky dieliky sa pohodlne zmestia do odolnej prenosnej krabičky alebo je možné pripevniť ku dnu boxíkov, takže je deti na cestách nepoztrácí.

Zábavné hranie s priateľmi
Herný boxík LEGO Friends prináša v malom balení veľkú porciu zábavy a predstavujú tak skvelé darčeky pre deti vo veku od 6 rokov. Sú dostatočne kompaktný, takže sa pohodlne zmestia do batohu a je možné vziať si ich so sebou ku kamarátom. Modely sú zostaviteľné, takže sa zároveň jedná o skvelú vstupenku do sveta LEGO stavania. "" • Prenosné boxík deťom umožňujú užívať si čarovné chvíle s LEGO® Friends aj na cestách. • boxík obsahuje Minibábiky, herný ovládač a figúrku mačacieho kamaráta. • Deti môžu dieliky z boxíkov vytiahnuť a hrať sa s nimi alebo ich schovať dovnútra a vziať si ich so sebou. • Úžasný darček pre deti od 6 rokov, ktoré sú vo svete stavanie s LEGO® kockami nováčikmi. • Herná boxík v štýle batohu sa bude skvele vynímať aj ako dekorácia na písacom stole. • Vo svete LEGO® Friends si všetky deti nájdu kamarátov. • Táto kvalitná LEGO® sada bude deťom prinášať radosť mnoho rokov. • Kocky z tejto kreatívnej LEGO® sady spĺňajú prísne bezpečnostné normy. "






Radi Vám pomôžeme
tel.: +420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.sk


Babymall.sk

Adresa pre vrátenie tovaru, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.sk
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín


babymall@babymall.sk
tel.: +420 739 668 252

Dodávateľ:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00
Česká republika

Značky na Babymall.sk

Kontakt
Zásady spracovania osobných údajov
Obchodné podmienky
Vrátenie tovaru

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
DIČSK: SK4120053157

Spoločnosť je zapísaná v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.




LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.