» Detský nábytok » Detská izba » Detské osvetlenie » Detské lampičky »  LED nočná lampička Biela sova

LED nočná lampička Biela sova





Odoslanie: 1 - 3 dni
Dostupnosť: viac ako 3 ks

Cena vr. DPH:
€26.16
Vrátenie tovaru do 14 dní bez udania dôvodu

Kód:  
218963
Záruka: 
24 mesiacov




Popis produktu


Biela sova Come, bezpečné riešenie osvetlenia prispôsobené deťom. Pokiaľ sa vaše dieťa bojí tmy, je toto svetlo ideálnym riešením! Príďte zahnať nočné mory a zbaviť sa strachu z tmy. Bezdrôtové nočné svetlo bolo navrhnuté rodičmi s ohľadom na bezpečnosť malých detí. Od prvých dní môžu batoľatá zaspávať pri nočnej lampičke, ktorá im zaistí pokoj pred spaním. Príďte tiež kamkoľvek do detskej izby alebo ich umiestnite po celom dome, aby ste si spríjemnili cestu do kúpeľne alebo do izby rodičov. Pokiaľ pre vaše dieťa doteraz bolo problémom ísť spať a zostať v posteli v tmavej miestnosti, táto nočná lampička zaženie úzkosť. Lampa vytvorí náladu a naplní spálňu malých detí vhodným mäkkým svetlom. Dieťa sa tak bude môcť pred spaním v kľude upokojiť. Come je ideálnym spoločníkom pre sladké sny.

Sova je malá, ľahká a vhodná do rúk malých detí. Vyžaruje jemné svetlo vhodné pre oči. Neutrálne svetlo je veľkou výhodou lampy, pretože zabraňuje vzrušeniu dieťaťa a únave očí. Svietidlo sa nabíja indukciou. Použitie je ľahké, stačí ráno na 3 hodiny umiestniť nočné svetlo na nabíjaciu základňu a môžete si užívať 12 hodín prevádzky. Počas nabíjania zostáva lampa zhasnutá a po nabití a vybratí z podstavca Come sa okamžite rozsvieti a svieti po celú noc. Nočné svetlo Come je bezpečné pre deti, pretože je vyrobené z vhodných materiálov, neobsahuje žiadne batérie, žiadne drôty a jeho LED osvetlenie sa neprehrieva.

Hľadáte darček pre svoje dieťa? Dajte mu alebo jej Come! Nočná lampička ako darček k narodeninám je nápad, ktorý osloví rodičov aj deti. V rovnakej rodine máme modrú a ružovú verziu Charly Bunny. Balenie obsahuje: nabíjaciu LED lampu USB kábel nabíjaciu základňu užívateľskú príručku

LED nočná lampička Biela sova





Radi Vám pomôžeme
tel.: +420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.sk


Babymall.sk

Adresa pre vrátenie tovaru, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.sk
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín


babymall@babymall.sk
tel.: +420 739 668 252

Dodávateľ:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00
Česká republika

Značky na Babymall.sk

Kontakt
Zásady spracovania osobných údajov
Obchodné podmienky
Vrátenie tovaru

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
DIČSK: SK4120053157

Spoločnosť je zapísaná v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.




LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.