» Kočíky »  Kočík Frontera 2 v 1 Silver

Kočík Frontera 2 v 1 Silver


Značka:  
Camini  (všetky výrobky značky)



Skladom
Dostupnosť: viac ako 3 ks
Doprava zadarmo

Cena vr. DPH:
€438.10
Vrátenie tovaru do 14 dní bez udania dôvodu

Kód:  
192926
Záruka: 
24 mesiacov




Popis produktu


Čo znamená "Ideálny kočík"? Ako to vyzerá? Ako funguje? Čo očakáva mama? Čo očakáva otec? Ako zaistiť, aby sa dieťa cítilo úplne bezpečne a útulne? Frontera je odpoveďou na tieto otázky. Vznikol tam, kde sa pretínajú tie najlepšie nápady. Rodičia sa aktívne podieľali na tvorbe projektu Frontera. Výsledkom ich cenných skúseností je multifunkčný kočík, ktorý vám a vašej rodine bude slúžiť mnoho rokov.

MODERNÝ DIZAJN

Vozík Frontera môžete intuitívne prispôsobiť potrebám svojho dieťaťa aj svojim. Môžete ľahko nastaviť opierku chrbta a nôh, predĺžiť striešku, zmeniť funkciu (prenosná postieľka/kočík) a pripraviť kočík na prepravu.

OSOBITÝ ŠTÝL

Spýtali sme sa rodičov, ako by mal vyzerať ich vysnívaný kočík, sledovali sme najnovšie trendy a vyriešili sme aj tie najmenšie detaily. Aby ste sa pri každej prechádzke cítili ako na parížskom móle.

PLNÝ KOMFORT V AKOMKOĽVEK TERÉNU

Vaše dieťatko bude sladko ležať v priestrannom interiéri korbičky alebo sa pohodlne natiahne a bude obdivovať svet z kočíka. Vibrácie tlmia nastaviteľné tlmiče. V neposlednom rade majú kolesá silné gumové plášte a sú vyplnené špeciálnym gélom - sú bezúdržbové, takže so sebou nemusíte voziť pumpičku, dušu ani záplaty.

PRÍSLUŠENSTVO

Elegantná taška s doplnkami vám pomôže sa na prechádzku dobre pripraviť. Priestranný uzatvárateľný košík na nákup a ďalšie potrebné veci vám uľahčí ich pohodlné prenášanie. Odrazky zvýšia bezpečnosť vašich večerných nákupov.

STAROSTLIVO VYBRANÉ MATERIÁLY

Vysoko kvalitné materiály sú základom bezpečnosti. Zaručujú: spoľahlivosť a trvanlivosť, ktorú vy aj vaše dieťa očakávate.

DODRŽIAVANIE BEZPEČNOSTNÝCH NORIEM

Frontera je vyrábaná v súlade so všetkými požadovanými bezpečnostnými normami a naším vlastným prísnym systémom kontroly kvality.

Kočík Frontera 2 v 1 Silver





Radi Vám pomôžeme
tel.: +420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.sk


Babymall.sk

Adresa pre vrátenie tovaru, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.sk
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín


babymall@babymall.sk
tel.: +420 739 668 252

Dodávateľ:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00
Česká republika

Značky na Babymall.sk

Kontakt
Zásady spracovania osobných údajov
Obchodné podmienky
Vrátenie tovaru

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
DIČSK: SK4120053157

Spoločnosť je zapísaná v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.




LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.