Hviezdna Korytnačka - Fialová


Ľutujeme, predaj výrobku skončil alebo je dočasne nedostupný

Značka:  
Cloud B  (všetky výrobky značky)




Cena vr. DPH:
€29.05
Vrátenie tovaru do 14 dní bez udania dôvodu

Kód:  
46926
Záruka: 
24 mesiacov




Popis produktu


Interaktívna hračka, ktorá premení každú izbičku na nočnú hviezdnu oblohu! Pomáha deťom prekonať strach z tmy. Premieta hviezdy v 8 súhvezdiach na steny aj strop izby. Svieti v 3 relaxačných farbách: zelená, modrá, jantárovo žltá. Hviezdna Korytnačka je vôbec prvá plyšová premietacia hračka, ktorá premení každú izbičku na nočnú hviezdnu oblohu, ktorá pomáha deťom zaspávať. Cez svoj pevný plastový pancier premieta skutočné očarujúce súhvezdia na strop i steny izby tromi rôznymi upokojujúcimi farbami. Nová funkcia Morphing umožňuje postupné striedanie farieb, ktoré sa plynule prelínajú. Funkcia sa aktivuje dojitým stlačením tlačidla ON/OFF. Pancier korytnačky jemne osvetľuje miestnosť a pomáha deťom prekonať prirodzený strach z tmy.

Táto interaktívna a výchovná hračka premieta skutočné súhvezdia (napr. tiež Veľké auto) začlenené do vytvoreného hviezdneho neba. Rodičia môžu stráviť príjemnú chvíľku so svojimi deťmi a spoznávať tieto známe súhvezdia s použitím krásne ilustrovanej príručky. Hviezdna Korytnačka pomáha urobiť čas zaspávania zábavnejším a zaujímavejším deťom každého veku i dospelým.

Vlastnosti Hviezdne Korytnačky Twilight Turtle:

  • ! Nová funkcia: Morfing - plynulá zmena všetkých farieb * Premieta mesiac a 8 skutočných súhvezdí na všetky steny i strop miestnosti
  • Tri farby hviezd: jasne modrá, jasne zelená a jemne jantárová
  • Pancier svieti ukľudňujúcim nočným svetlom
  • Automatické vypnutie po 45 minútach
  • Príručka s hvednou oblohou na určenie súhvezdia
  • 3ks AAA batérie nie sú súčasťou balenia
  • Rozmer balenia: 30 x 22 x 11 cm
  • Ideálne pre vek od 0 rokov aj dospelých

  • Všetky výrobky Cloud b sú vyrobené iba z materiálov vysokej kvality, ktoré prešli prísnym testovaním v certifikovaných laboratóriách. Podľa určeného veku majú atesty na použitie deťmi už od narodenia. Pokiaľ chcete bezpečné hračky pre vaše deti, voľte originál Cloud b. Na zdraví detí záleží aj nám. Všetky použité materiály na hračkách Cloud b sú testované a zodpovedajú norme na hračky EN71 a nesú označenie CE.
  • Ocenenie: The National Parenting Center Seal of Approval 2006 Creative Child Magazine Preferred Choice iParenting Award Winner Baby Talk
Hviezdna Korytnačka - Fialová





Radi Vám pomôžeme
tel.: +420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.sk


Babymall.sk

Adresa pre vrátenie tovaru, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.sk
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín


babymall@babymall.sk
tel.: +420 739 668 252

Dodávateľ:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00
Česká republika

Značky na Babymall.sk

Kontakt
Zásady spracovania osobných údajov
Obchodné podmienky
Vrátenie tovaru

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
DIČSK: SK4120053157

Spoločnosť je zapísaná v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.




LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.