» Detský nábytok » Nábytok pre najmenších » Hracie podložky » Hracie deky »  Hracia deka XL - Poklady oceánu

Hracia deka XL - Poklady oceánu


Vek:  
0+ mesiacov
Značka:  
Tiny Love  (všetky výrobky značky)


GARANCIA NAJNIŽŠEJ CENY
Podľa údajov z porovnávačov cien je naša ponuka dnes na Slovensku najlacnejšia.
S nami ušetríte.

Odoslanie: 1 - 3 dni
Dostupnosť: viac ako 3 ks

Cena vr. DPH:
€35.99
Vrátenie tovaru do 14 dní bez udania dôvodu

Kód:  
206737
Záruka: 
24 mesiacov




Popis produktu


Najnovšia kolekcia Treasures of the Ocean od Tiny Love predstavuje výrobky, ktoré umožňujú úžasnú podmorskú cestu do hlbín oceánu plnú dobrodružstva. Vaše dieťa vďaka nej objaví iný svet plný úžasných podmorských postáv. Ponorte sa do jedinečného dizajnu a nechajte svoje dieťa pocítiť pokoj oceánu. Vzdelávacia (cestovná) podložka XL - Poklady oceánu je jednou z najväčších podložiek z produkcie Tiny Love. Veľká veľkosť poskytuje pohodlie a bezpečnosť pri odpočinku a hraní. Táto farebná, mäkká podložka ponúka priestor pre motorické a zmyslové zážitky dieťaťa ležiaceho na chrbte, na brušku alebo pri prevaľovaní.

Stimulácia rôznych zmyslov umožňuje precvičovať koordináciu, rovnováhu a držanie tela a učí dieťa ovládať pohyby tela. Extra veľká rozvojová plocha, ktorá dieťa zaujme a podporí rozvoj pohybov celého tela Jednoduché zostavenie a prenášanie s aktivačnými prvkami. Pre použitie v interiéri aj exteriéri Vodeodolná spodná časť rohože Rohož z kolekcie Ocean Treasures! Podporuje vývoj dieťaťa prostredníctvom inšpirujúcich okamihov úžasu Podložka má: Krásny, pútavý dizajn zobrazujúci podmorský svet - nabáda k dotýkaniu a skúmaniu Zapojenie ku-ku prvku ukrytého za šuštiacim krabom prenášanie podložky Možno prať v práčke Podložku je možné použiť ako prebaľovaciu plochu pre dieťa alebo ako farebnú deku na hranie doma aj na dvore.

Jednoduché skladanie a prenášanie - celú podložku je možné rýchlo a efektívne zložiť do praktickej veľkosti. Špeciálna rukoväť zaisťuje pohodlné prenášanie. Tipy pre vývoj: 1 - 2 mesiace: Ľahnite si vedľa svojho dieťaťa, pomaznajte sa s ním, hrajte sa s ním. Užite si príležitosť preskúmať so svojim dieťaťom. 2 - 4 mesiace: Povzbudzujte dieťa, aby ležalo na brušku, a položte ho tak, aby bolo pred nejakým prvkom podložky alebo obrázkom. Ukážte na predmet a povedzte: "To je ryba!" Hluk Krab upúta pozornosť dieťaťa, ukáže hryzátko, aby ho dieťa uchopilo rukami a žuvalo. 5 a viac mesiacov:

Keď bude dieťa sedieť, doprajte mu útulné miesto na hranie a preskúmavanie rôznych prvkov podložky. Pomocou obrázkov morských tvorov môžete rozprávať zábavné príbehy. Táto zábavná aktivita zapojí dieťa do rozvoja slovnej zásoby. Nižšie nájdete kľúčové vývojové prvky, ktoré môže vaše dieťa s touto hračkou rozvíjať: Pohyby celého tela: Veľká hracia plocha umožňuje dieťaťu pretiahnuť si telo, experimentovať s pohybom a pretáčaním, predĺžiť si čas na brušku alebo sedieť a užívať si mnoho aktivizujúcich prvkov podložky. Zmysly: Farebný dizajn a jasne definované ilustrácie, hrkajúce a šuštiace prvky a rôzne textúry stimulujú zmysly dieťaťa. Predstavivosť a kreativita: Roztomilé kresby na podložke a rôzne aktivizačné prvky otvárajú svet predstavivosti a podporujú vrodenú kreativitu vášho dieťaťa. Vedeli ste to? Deti od štyroch mesiacov fascinuje miznutie a objavovanie predmetov, takže rôzne varianty „A ku-ku“ sú pre nich skvelým spôsobom hry.

Vek:  
0+ mesiacov
Hracia deka XL - Poklady oceánu





Radi Vám pomôžeme
tel.: +420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.sk


Babymall.sk

Adresa pre vrátenie tovaru, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.sk
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín


babymall@babymall.sk
tel.: +420 739 668 252

Dodávateľ:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00
Česká republika

Značky na Babymall.sk

Kontakt
Zásady spracovania osobných údajov
Obchodné podmienky
Vrátenie tovaru

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
DIČSK: SK4120053157

Spoločnosť je zapísaná v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.




LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.