Fusak 2v1 BARY fuchsie + kvety


Ľutujeme, predaj výrobku skončil alebo je dočasne nedostupný

Značka:  
Emitex  (všetky výrobky značky)




Cena vr. DPH:
€28.12
Vrátenie tovaru do 14 dní bez udania dôvodu

Kód:  
90851
Záruka: 
24 mesiacov




Popis produktu


Fusak 2v1 je moderný fusak veľmi dobre využiteľný v období od jari do jesene. Zapnutý poslúži ako fusak, rozopnutý ako deka. Vďaka svojej mäkkosti a poddajnosti sa ľahko prispôsobí dĺžka aj šírka fusaku do všetkých vaničiek kočíkov. Je vyrobený z kvalitnej 100% bavlny s výplňou z polyesteru.

Tento moderný výrobok je veľmi dobre využiteľný v období od jari do jesene, kedy na zimný fusak je príliš teplé počasie. Zapnutý poslúži ako fusak, rozopnutý ako deka. Užitočný pri cestovaní, na výletoch, kedy sa ako fusak vytiahne z kočíka, rozopne a poslúži ako hracia deka alebo prebaľovacia podložka.
Pre väčšie deti, ktoré chodia a majú špinavé topánočky, je fusak v spodnej časti umývateľný. Deti môžu mať aj vytiahnuté nohy z fusaku von. Ten sa v tomto prípade jednoducho upraví pretiahnutím spodného dielu fusaku (kapsy) dozadu a takto vznikne otvor pre vytiahnutie nožičiek. Vďaka svojej mäkkosti a poddajnosti sa ľahko prispôsobí dĺžka aj šírka fusaku do všetkých vaničiek kočíkov.
Pri použití pre malé deti so spodnou a vrchná časť fusaku jednoducho prehne a založí, poprípade sa môže zvinúť. Mnoho spôsobov využitia - ako fusak od najmenšieho dieťaťa v hlbokom kočíku až pre deti do 3 rokov v športovom kočíku, v golfových paliciach, v autosedačke pre najmenšie deti, vo veľkej autosedačke pre väčšie deti, v prenosnej taške, pre dieťa v postieľke ako spací vak napr. na dovolenke vďaka príjemnej 100% bavlne vo vnútornej časti
Spôsoby využitia ako deka doma, na návšteve, na výlete ako hracia deka, prebaľovacia podložka alebo deka na prikrytie
Praktické a originálne detaily pre pohodlie dieťaťa, kvalitne vyšité univerzálne dostatočne veľké otvory aj pre veľké upínacie spony, vhodné tiež na 5-bodové bezpečnostné popruhy kočíka, autosedačky. Tieto sa prestrihnú najlepšie ostrými nožnicami na manikúru, nesmie sa prestrihnúť do nití od obšitia, inak sa budú dierky párať, prestrihnú sa len tie otvory, ktoré sa budú používať.
Všité 3D reflexné prvky pre lepšiu bezpečnosť, všité pevné šnúrky pre prichytenie k opierke chrbta kočíka, autosedačky spodná časť fusaku je vnútri umývateľná
Rozmery
fusak: 100 x 50 cm, deka: 100 x 100 cm
Zloženie materiálu
Vonkajšia + vnútorná látka: 100% bavlnený úplet; výplň: 100% polyester
Vnútorné spodný diel na nohy: 100% polyamid, atestovaný kvalitný nepremokavý materiál.
Praktické, jednoduché ošetrovanie
Je možné prať v automatickej práčke do 30 ° C pracími prostriedkami šetrnými k farbám.
Vnútorné spodný diel je jednoducho umývateľný vlhkou tkaninou.

Fusak 2v1 BARY fuchsie + kvety





Radi Vám pomôžeme
tel.: +420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.sk


Babymall.sk

Adresa pre vrátenie tovaru, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.sk
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín


babymall@babymall.sk
tel.: +420 739 668 252

Dodávateľ:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00
Česká republika

Značky na Babymall.sk

Kontakt
Zásady spracovania osobných údajov
Obchodné podmienky
Vrátenie tovaru

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
DIČSK: SK4120053157

Spoločnosť je zapísaná v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.




LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.