» Hračky » Hračky pre dievčatá aj chlapcov » Puzzle » 3D puzzle »  Drevené 3D puzzle drevená skladačka - malá Lokomotíva P005

Drevené 3D puzzle drevená skladačka - malá Lokomotíva P005


Vek:  
6+ let


GARANCIA NAJNIŽŠEJ CENY
Podľa údajov z porovnávačov cien je naša ponuka dnes na Slovensku najlacnejšia.
S nami ušetríte.


Odoslanie: 1 - 3 dni
Dostupnosť: viac ako 3 ks

€3.00 vr. DPH
Vrátenie tovaru do 14 dní bez udania dôvodu

Kód:  
27172
Záruka: 
24 mesiacov




Popis produktu


Drevené hračky - Drevené 3D Puzzle - Autá a stroje
Woodcraft construction kit - drevené skladačky
Táto séria drevených hračiek 3D puzzlí je určená predovšetkým pre pánov chlapcov a ich oteckov, ktorí sa radi so svojimi deťmi vracajú do svojho detstva. Ide skôr o jednoduchšie až stredne ťažké 3D puzzle vozidla a rôznych strojov od historických áut, moderných šporťákov cez bojovú techniku, stavebné stroje až po lokomotívy - to všetko z krásneho dreva, či už prírodného alebo farebného. U väčšiny zostavených modelov možno otáčať ich kolesami skôr symbolicky len pre dokreslenie pohybu, nesnaží sa predviesť vierohodnú jazdu. To však deťom nebráni, predstaviť si za drevenú hračkou dokonalý detský svet. Tieto drevené hračky sú medzi deťmi, ale aj dospelými veľmi obľúbené. Nie sú určené len na vystavenie na polici, ale pretože sú ich diely šikovne spojené, môžu byť použité ako rovnocenné drevené hračky pre každodenné hranie. Drevené 3D puzzle - drevené skladačky sú vyrobené z 3 mm alebo 5 mm hrubej kvalitnej preglejky sú dodávané v nezloženom tvare, balené vo fólii. Jednotlivé diely z drevenej preglejky jednoducho vytlačíte a podľa priloženého návodu skladáte krásne plnohodnotné drevené hračky. Deťom sa tak rozvíja ich myslenie, jemná motorika a predstavivosť. Drevené 3D Puzzle nemusíte lepiť lepidlom, potom je možné kedykoľvek rozložiť a znovu zložiť. Odporúčame si ponechať návod ku stavbe. Prírodné drevené 3D puzzle si môžu deti aj sami vyfarbiť podľa svojej fantázie. Farebné drevené 3D puzzle sú opatrené kvalitným potlačou. Tieto drevené hračky - drevené 3D puzzle sú určené deťom od 3 rokov a spĺňajú všetky normy EÚ. Postup skladania drevené 3D Puzzle: 1.Najděte pary čísel na nákresoch. 2.Jednotlivé časti vytláčajte v priebehu skladania. V prípade nutnosti hrany vyhlaďte brúsnym papierom. 3.Složte časti označené rovnakým číslom. Pre správne umiestnenie použite ilustráciu na obale. 4.K trvalejšiemu pevnému spojeniu použite lepidlo na drevo (nie je súčasťou výrobku). drevené 3D puzzle môžete vyfarbiť (farba nie je súčasťou výrobku). Upozornenie: Drevená hračka drevené - 3D puzzle nie je vhodná pre deti do 3 rokov, pretože obsahuje malé súčasti - hrozí nebezpečenstvo udusenia. Baliaci materiál nie je hračka.
Drevené 3D puzzle
drevená skladačka
autá Malá lokomotíva P005

Rozmery: 13x24x9 cm
Vek: 3+

Vek:  
6+ let





Radi Vám pomôžeme
tel.: +420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.sk


Babymall.sk

Adresa pre vrátenie tovaru, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.sk
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín


babymall@babymall.sk
tel.: +420 739 668 252

Dodávateľ:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00
Česká republika

Značky na Babymall.sk

Kontakt
Zásady spracovania osobných údajov
Obchodné podmienky
Vrátenie tovaru

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
DIČSK: SK4120053157

Spoločnosť je zapísaná v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.




LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.