» Hračky » Drevené hračky » Drevené stavebnice »  Drevená slepovacia stavebnice Walachia Alpská chata

Drevená slepovacia stavebnice Walachia Alpská chata


Vek:  
8+ let
Značka:  
Walachia  (všetky výrobky značky)




Odoslanie: 1 - 3 dni
Dostupnosť: viac ako 3 ks

€14.66 vr. DPH
Vrátenie tovaru do 14 dní bez udania dôvodu

Kód:  
16239
Záruka: 
24 mesiacov




Popis produktu


Drevená slepovacie stavebnice Walachia Alpská chata

Rozmer: 18x17x14 cm
Počet dielu: 103
Obtiažnosť: 3
Vek: 5+


Slepovacie stavebnica Walachia SÚ drevené modely domčekov stavieb z Valašského kraja v mierke 1:32. Základom SÚ Drevené hranolkami 9x9 mm a k Tomu SÚ V Sade vzdy VŠETKY papierové doplnky - okná, dvere, strešné časti atď. Pre Lepenie sa používa lepidlo Herkules, Nie je Však súčasťou stavebnice. Priložený JE montážny návod mužského kapitoly z histórie ľudovej architektúry. Obtiažnosť JE klasifikovaná číslom 1-5, pričom 1 JE najľahšia.



Veterné mlyny predstavovali Spolu s vodnými kolesami dôležitý zdroj energie. Pôvodne slúžili na mletie obilia - odtiaľ pochádza aj ich meno, mlyn, pivo Potom poháňali aj čerpadlá, drvili korenie, Kuru, lisoval olej sa rezali drevo. Prvé veterné mlyny Mely plátená krídla po vzore plachetníc. Potom sa začala vyrábať krídla z drevených zoznamu. Robiť príhodného smeru, to je proti vetru, sa natáčali Len Strechy s lopatami, budovy mlynov Bývalý murované. U Tak zvaného stĺpového mlyna sa robiť smeru vetra nakrúcala celá budova, otočné uložená na stredovom Stĺpu. Najstarším mlynom JE zrejme desať, which pracoval Uz Pred päťtisíc rokmi v Alexandrii v Egypte. V českých krajinách MÁME správu o mlyn v Prahe - Břevnově Uz z 11. storočia. Najväčší rozmach stavieb veterných mlynov Však nastal v 18. 19. storočí, KEDY v českých krajinách pracovalo asi 900 mlynov. Zo starých stavieb sa zachovalo U Nás Iba asi 40 mlynov. Medzi najznámejšie Patri stavby v Kuželove, Rymice alebo tiež vo Skanzene V Rožnove pod Radhoštěm. V poslednej dobe si uvedomujú výhodnosť Ľudia Čistej ekologickej energie. V krajine sa začínajú objavovať krásne Moderné stavby, veterné elektrárne, nové dominanty vypovedajúce o technickej vyspelosti ľudstva.



Česká firma WALACHIA® JE rodinná firma, založená v roku 1991 vyrábajúca drevené hračky vo Zlínské kraji vo Fryštáku. Firma prosperuje, pribúda typu vyrábaných stavebníc. Stavebnica sa zdokonaľujú, používajú sa Lepšie materiály. Prototypy sa meni v sériovej Výrobky. K pôvodným Peti typom pribudli postupne Ďalej. Teraz vyrába WALACHIA® 34 typu stavebníc. Pravidelné SÚ prezentované na výstavách v Prahe, Norimbergu, Dubaji, Lipsku New Yorku.

Vek:  
8+ let
Drevená slepovacia stavebnice Walachia Alpská chata




Zákazníci, ktorí si kúpili tento výrobok, si tiež objednali:


Viacej
Menej


Radi Vám pomôžeme
tel.: +420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.sk


Babymall.sk

Adresa pre vrátenie tovaru, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.sk
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín


babymall@babymall.sk
tel.: +420 739 668 252

Dodávateľ:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00
Česká republika

Značky na Babymall.sk

Kontakt
Zásady spracovania osobných údajov
Obchodné podmienky
Vrátenie tovaru

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
DIČSK: SK4120053157

Spoločnosť je zapísaná v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.




LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.