Dojčenská fľaša C2N 250ml sklenená potlač Pink, 0m+


Ľutujeme, predaj výrobku skončil alebo je dočasne nedostupný

Veľkosť:  
250ml
Vek:  
0+ mesiacov
Značka:  
Tommee Tippee  (všetky výrobky značky)





€14.08 vr. DPH
Vrátenie tovaru do 14 dní bez udania dôvodu

Kód:  
138352
Záruka: 
24 mesiacov




Popis produktu


Sklenená dojčenská fľaštička Tommee Tippee Closer to Nature s unikátnym silikónovým cumlíkom, ktorý svojim tvarom a vlastnosťami pripomína materský prsník. Teplou tekutinou vo vnútri fľaštičky sa cumlík zahreje na príjemnú teplotu, mäkký a pružný koniec cumlíka pripomína materskú bradavku. Dieťa tak takmer nepociťuje rozdiel medzi dojčením a kŕmením z tejto liekovky.

Fľaštička je antikoliková, opatrená malým ventilačným otvorom na okraji cumlíka, ktorý citlivo zabezpečí únik vzduchu z fľaše, tým umožní plynulé sanie tekutiny a zároveň znižuje riziko brušnej koliky.

Neobsahuje bisfenol A.

Vhodná pre deti od narodenia.

Informácie o spôsobe použitia fľaše:

Pred prvým a každým ďalším použitím fľašu a jej jednotlivé diely dôkladne umyte a potom sterilizujte v parnom/elektrickom sterilizátore alebo vyvarte vo vriacej vode. Po použití očistite fľašu a cumlík od zvyškov pokrmu, vypláchnite a umyte v horúcej vode. Dlhšie vyváranie alebo tvrdá voda môžu spôsobiť vznik usadenín. Fľašu môžete umývať v umývačke riadu. Neodporúčame umývať v umývačke riadu cumlík, pretože používané umývacie prostriedky ho môžu poškodiť. Pred každým použitím výrobok dôkladne skontrolujte. Pri prvých známkach opotrebovania alebo poškodenia už výrobok ďalej nepoužívajte – vymeňte ho za nový. Skontrolujte, či pokrm nevyteká z pod skrutkovacieho viečka. Pokiaľ ohrievate pokrm v mikrovlnnej rúre, nezabudnite, že fľaša musí byť otvorená. Ohrievaniu v mikrovlnnej rúre venujte zvýšenú pozornosť. Vždy dôkladne premiešajte ohriaty pokrm a skontrolujte jeho teplotu pred podaním dieťaťu.

Návod na použitie cumlíka:

Pred prvým a každým ďalším použitím cumlík umyte v teplej vode. Pred prvým použitím ju z hygienických dôvodov sterilizujte vo vriacej vode asi 5 minút. Umývajte pred každým použitím. Nepoužívajte žiadne chemické dezinfekčné prípravky! Pred každým použitím skontrolujte kvalitu cumlíka. Venujte cumlíku zvýšenú pozornosť potom, čo dieťaťu vyrastú prvé zúbky. Vyskúšajte kvalitu cumlíka dôkladným natiahnutím všetkými smermi. Nenechávajte cumlík na priamom slnečnom svetle, v blízkosti tepelného zdroja ani v sterilizačných prostriedkoch dlhšie ako je odporúčané - môžu spôsobiť oslabenie cumlíka. Nedierujte a nezväčšujte otvory v cumlíku – môžete spôsobiť jej zničenie. Z hygienických a bezpečnostných dôvodov odporúčame vymeniť cumlík po 2 mesiacoch.

Dôležité! Pre bezpečnosť a zdravie vášho dieťaťa!

Používajte iba pod dohľadom dospelej osoby. Nikdy nepoužívajte cumlík ako cumlík. Dlhodobé a pravidelné sanie tekutín môže spôsobiť chyby zubnej skloviny dieťaťa. Vždy skontrolujte teplotu pokrmu podávaného dieťaťu. Ohrievanie v mikrovlnnej rúre môže spôsobiť nerovnomernú, miestami príliš vysokú teplotu. Sklenená fľaša sa môže ľahko rozbiť. Upozornenie! Výrobok nie je hračka. Všetky diely výrobku uchovávajte mimo dosahu dieťaťa.

Vek:  
0+ mesiacov
Dojčenská fľaša C2N 250ml sklenená potlač Pink, 0m+





Radi Vám pomôžeme
tel.: +420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.sk


Babymall.sk

Adresa pre vrátenie tovaru, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.sk
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín


babymall@babymall.sk
tel.: +420 739 668 252

Dodávateľ:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00
Česká republika

Značky na Babymall.sk

Kontakt
Zásady spracovania osobných údajov
Obchodné podmienky
Vrátenie tovaru

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
DIČSK: SK4120053157

Spoločnosť je zapísaná v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.




LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.