Detské hodinky Vtech Kidizoom Smart Watch - ružové


Ľutujeme, predaj výrobku skončil alebo je dočasne nedostupný

Vek:  
3+ let
Značka:  
Vtech  (všetky výrobky značky)





€63.40 vr. DPH
Vrátenie tovaru do 14 dní bez udania dôvodu

Kód:  
11446
Záruka: 
24 mesiacov




Popis produktu


Dokonalé náramkové hodinky pre naozajstné špiónky a špiónov!

Foťák aj videokamera vo veľkosti náramkových hodiniek!
Jednoducho to najlepšie pre skutočných špiónov a špiónky!
8 funkcií v 1 malom prístroji!

Hodiny - Fotoaparát - Videokamera - Stopky - Časovač - Diktafón - Hlasový menič - Budík

Kidizoom ® Smart Watch sú dokonalé náramkové hodinky pre deti s prehľadným dotykovým displejom. Hodinky ukazujú nielen čas, ale dá sa s nimi fotiť, natáčať video alebo ich použiť ako diktafón pre hlasové nahrávky!

Fungujú tiež ako originálny budík, stopky alebo časovač. Súčasťou sú aj 3 zabudované hry! A tak hurá do školy alebo napríklad na cesty!

Hodinky majú vstavanú Li-ion polymérovú batériu *) a nabíja sa cez Mikro USB kábel, ktorý je súčasťou hodiniek Kidizoom ® Smart Watch.kidizoom watch kid
Hodiny

Kidizoom ® Smart Watch ponúka naozaj obrovské množstvo zobrazenie času. Vyberať si môžete z analógového alebo digitálneho zobrazenia. Navyše pre každé zobrazenie si môžete vyberať z desiatok motívov a farebných schém!

Foťák a videokamera

Po stlačení tlačidla spúšte na boku hodiniek Kidizoom ® Smart Watch sa z vás stanú naozajstní špióni! Pomocou dotykového displeja Kidizoom ® Smart Watch kidizoom 4, môžete ľahko prepínať medzi fotoaparátom a videokamerou!

Navyše pomocou funkcie trikov kidizoom 6, urobíte z vašich fotiek aj videí nezameniteľný originál! kidizoom 6 kidizoom 7

Stopky a časovač

Objavte ďalšie funkcie Kidizoom ® Smart Watch. Časovač alebo stopky! Jednoduchým spôsobom môžete merať čas alebo ho odpočítavať. Navyše si vyberajte z 10-tich zábavných motívov, ktoré stopky a časovač ponúkajú!

Záznamník hlasu s meničom

Nahrajte si vlastný zvukový záznam na hodinkách Kidizoom® Smart Watch Kidizoom 12 a skúste ho treba aj upraviť s naším skvelým meničom hlasu!

Ak si chcete užiť naozajstnú srandu, použite zabudovaný menič hlasov a smiechom sa možno neudržíte na nohách! Vyberajte z 5-tich rôznych variantov zmeny hlasu a všetko si nezabudnite uložiť!

Budík

Funkcia budíka v hodinkách Kidizoom ® Smart Watch je úplne úžasná a originálna. Nielen, že môžete vyberať z množstva úžasných motívov Kidizoom  a zvukov budíka. V si môžete aj nahrať vlastný zvuk budenia! Treba hlas otecka :-)

Hry

Ako je už zvykom u výrobkov značky Vtech, tak tiež hodinky Kidizoom ® Smart Watch majú zabudované hry, ktoré cvičia postreh, rozvíjajú logické myslenie a podporujú aj jemnú motoriku prstov.

Zahrať si môžete na detektíva kidizoom 20, skladať puzzle kidizoom 21 a alebo chytiť tancujúci nôtu kidizoom 22. Všetko hráte priamo na dotykovom displeji vašich hodiniek!

Hodinky Kidizoom ® Smart Watch ponúkajú veľa zábavy aj bezpečné hry pre deti už od 4 rokov. Tak ako je zvykom u všetkých výrobkov značky Vtech, aj tento výrobok spĺňa vysoké nároky na kvalitu i extrémne vysokú odolnosť. Výrobok má splnené všetky potrebné certifikácie vyžadované v SR, EÚ aj USA pre použitie výrobku ako hračky pre deti.

Vek:  
3+ let
Detské hodinky Vtech Kidizoom Smart Watch - ružové





Radi Vám pomôžeme
tel.: +420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.sk


Babymall.sk

Adresa pre vrátenie tovaru, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.sk
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín


babymall@babymall.sk
tel.: +420 739 668 252

Dodávateľ:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00
Česká republika

Značky na Babymall.sk

Kontakt
Zásady spracovania osobných údajov
Obchodné podmienky
Vrátenie tovaru

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
DIČSK: SK4120053157

Spoločnosť je zapísaná v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.




LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.