Cybex Cloud Z i-Size Autumn Gold


Ľutujeme, predaj výrobku skončil alebo je dočasne nedostupný

Značka:  
Cybex  (všetky výrobky značky)




Cena vr. DPH:
€332.64
Vrátenie tovaru do 14 dní bez udania dôvodu

Kód:  
116626
Záruka: 
24 mesiacov




Popis produktu


- UN R129 / 02
- 45 - 87 cm
- od narodenia až do cca 18 mesiacov
- váha dieťaťa max 13 kg

Základné informácie:
- D 670 mm / Š 440 mm / V 380-600 mm
- váha: 4,8 kg
- dostupné aj so sponou SENSORSAFE

Ergonomické a pohodlné cestovanie
Cloud Z i-Size je logickým nástupcom víťazné autosedačky cloud Q, ktorý dosiahol výborných výsledkov v teste 05/2019 organizácie ADAC a stal sa tou najlepšou autosedačkou vo svojej skupine *. O 15% ľahší autosedačka je teraz vybavená optimalizovaným systémom lineárnej ochrany pri bočnom náraze (LSP), ktorý, spoločne s energiu absorbujúci škrupinou autosedačky, výrazne zvyšuje bezpečnosť vášho dieťaťa v prípade nárazu z boku. Vďaka inovatívnemu otočnému mechanizmu základne Base Z možno autosedačku otočiť smerom k dverám vozidla a uľahčiť tak ukladanie a vyberanie dieťaťa z autosedačky.
* Detské autosedačky pre deti vo veku 0 - 1,5 roka, bez základne.

Hlavné vlastnosti:

- Modulárny systém: Zostaňte flexibilné - v rámci modulárneho systému Z-Line možno autosedačky Cloud Z i-Size a Sirona Z i-Size nasadiť na základňu Base Z a zaistiť tak pre dieťa dlhodobé bezpečné cestovanie.

- Ergonomická pozícia ľahu: Pre vyššie pohodlie mimo vozidla. Uhol vnútri autosedačky možno ľahko nastaviť iba jednou rukou bez nutnosti vyberanie dieťaťa.

- 180 ° otočný mechanizmus: Základňa Base Z poskytuje pohodlnú pozíciu pre jednoduchý nástup a výstup bez zbytočného namáhania chrbta rodičov. Funkcia DDC zabraňuje nesprávnemu použitiu autosedačky v pozícii po smere jazdy.

- LSP systém: Poskytuje zvýšenú ochranu pri bočnom náraze. V kombinácii s energiu pohlcujúce škrupinou autosedačky znižuje silu bočného nárazu až o cca 25%.

Ďalšie vlastnosti:

- Integrovaná XXL sklápacia slnečná strieška: Ponúka prémiovú ochranu pred vetrom a slnkom s UPF50 +.

- Výškovo nastaviteľná opierka hlavy: S 11 pozíciami pre ideálne prispôsobenie podľa výšky vášho dieťaťa. Vďaka integrovanému vedenie pásov je nastavovanie veľmi intuitívne a rýchle - tieto bezpečnostné prvky možno prispôsobiť vášmu rastúcemu dieťaťu behom pár sekúnd.

- Vyberateľná novorodenecká vložka: Pre polohu dieťaťa takmer úplne ľahu. Tá napomáha znížiť riziko prepadnutiu hlavy dieťaťa dopredu počas spánku, ktoré môže viesť k vážnym dýchacím problémom. Pre poskytnutie viac priestoru vášmu rastúcemu dieťaťu by sa mala novorodenecká vložka vybrať, akonáhle dieťa meria viac ako 60 cm.

- Cestovný systém: Pomocou adaptérov možno autosedačku pripevniť na akýkoľvek kočík CYBEX, gb alebo na kočíky ostatných vybraných značiek. Mimo vozidlo sa tak z autosedačky stáva súčasť praktického cestovného systému, ktorý zvyšuje mobilitu rodičov a ponúka komplexné riešenie pre cestovanie v jednotnom dizajnovom poňatí.

- Energiu absorbujúci škrupina: Pri každej autosedačky CYBEX alebo gb je pre nás hlavnou prioritou bezpečnosť. Pružná štruktúra materiálu absorbuje sily nárazu a napomáha je odvádzať preč od dieťaťa.

- Extra široké Y-pásy: pre viac pohodlia a bezpečia.

Cybex Cloud Z i-Size Autumn Gold





Radi Vám pomôžeme
tel.: +420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.sk


Babymall.sk

Adresa pre vrátenie tovaru, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.sk
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín


babymall@babymall.sk
tel.: +420 739 668 252

Dodávateľ:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00
Česká republika

Značky na Babymall.sk

Kontakt
Zásady spracovania osobných údajov
Obchodné podmienky
Vrátenie tovaru

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
DIČSK: SK4120053157

Spoločnosť je zapísaná v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.




LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.