Cumlík silikónový 2ks Nature Sense


Ľutujeme, predaj výrobku skončil alebo je dočasne nedostupný

Značka:  
Nuk  (všetky výrobky značky)




€5.33 vr. DPH
Vrátenie tovaru do 14 dní bez udania dôvodu

Kód:  
182576
Záruka: 
24 mesiacov




Popis produktu


V prvých mesiacoch života venujeme svojim deťom zvláštnu pozornosť. Kŕmenie je tu obzvlášť dôležité a prechod od dojčenia na kŕmenie z fľaše je pre mamičky často veľkou výzvou. Aby sme mamičkám pomohli v tomto citlivom období, inšpirovali sme sa prírodou a vyvinuli cumlík, ktorý je rovnako blízky mamičkinmu prsníku ako doteraz - cumlík na fľaše NUK Nature Sense! Cumlík má niekoľko prietokových otvorov namiesto jedného, čo zaisťuje neprerušovaný a prirodzený tok mlieka. Dieťa tak získa pocit bezpečia a ľahšie prijme fľašu.

Inšpirované prírodou - čím je tento cumlík výnimočný?

Či už chcete kombinovať dojčenie a kŕmenie z fľaše, alebo chcete s dojčením prestať, pre mnoho detí je ťažké zvyknúť si na fľašu. Tu prichádza na pomoc cumlík na fľašu NUK Nature Sense. Okrem niekoľkých prietokových otvorov, ktoré podobne ako mliekovody v matkinom prsníku zaisťujú neprerušovaný, prirodzený tok mlieka, má cumlík mimoriadne širokú a pružnú podperu pier, vďaka ktorej má dieťa pocit, ako by salo z matkinho prsníka. Inovatívny antikolikový ventilačný otvor umožňuje dieťaťu sať bez prerušenia, rovnako ako pri saní z prsníka, čo pomáha zabrániť prehĺtaniu vzduchu. Mimoriadne mäkká koncovka cumlíka je tiež založená na prírodnom modeli: je obzvlášť pružná a prispôsobí sa ústam dieťaťa rovnako ako matkiná bradavka.

Kŕmenie s novým cumlíkom je potešením nielen pre vaše dieťa, ale aj pre vás. Tento prírode blízky produkt je navyše prospešný pre celú rodinu. Blízkosť, ktorú cíti mamička pri kŕmení, už nie je vyhradená len jej – s NUK Nature Sense ju teraz môžu pri kŕmení z fľaše zažívať aj otec, súrodenci, starí rodičia a priatelia, zatiaľ čo mamička si môže oddýchnuť.

Dokonalá kombinácia: fľaša a cumlík NUK Nature Sense

Cumlík, ktorý odporúčajú mamičky, pôrodné asistentky aj pediatri, je k dispozícii s rôznym počtom prietokových otvorov (S, M a L), aby vyhovoval typu potravy – od materského mlieka po papaní. Ako vaše dieťa rastie, môžete si vybrať väčšiu veľkosť cumlíka - cumlíky Nature Sense sú k dispozícii pre deti od 0 do 6 mesiacov a od 6 do 18 mesiacov. Kombinácia cumlíka NUK Nature Sense a fľaše Nature Sense tvorí neprekonateľný tím. S pomocou matky prírody a našej vlastnej inšpirácie nebolo kŕmenie z fľaše nikdy také ľahké. Buďte o krok napred a presvedčte sa sami!

Cumlík silikónový 2ks Nature Sense





Radi Vám pomôžeme
tel.: +420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.sk


Babymall.sk

Adresa pre vrátenie tovaru, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.sk
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín


babymall@babymall.sk
tel.: +420 739 668 252

Dodávateľ:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00
Česká republika

Značky na Babymall.sk

Kontakt
Zásady spracovania osobných údajov
Obchodné podmienky
Vrátenie tovaru

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
DIČSK: SK4120053157

Spoločnosť je zapísaná v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.




LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.