Barbie dream camper karavan snov


Ľutujeme, predaj výrobku skončil alebo je dočasne nedostupný

Vek:  
3+ let
Značka:  
Mattel  (všetky výrobky značky)





€123.58 vr. DPH
Vrátenie tovaru do 14 dní bez udania dôvodu

Kód:  
69082
Záruka: 
24 mesiacov




Popis produktu


Vydaj sa na cesty s Barbie a jej parádnym karavanom a zažite spolu úžasná dobrodružstvo! Tento luxusný obytný voz v sebe ukrýva viac, než by sa mohlo na prvý pohľad zdať.
V jednej chvíli je to parádny veľký automobil, ale akonáhle ho rozložíš, zistíš, že v sebe ukrýva kempovací sadu s miestnosťou, v ktorej môžu prespať bábika Barbie aj všetky jej sestry (bábiky sa predávajú samostatne). Karavan bol navrhnutý v charakteristickej ružovej farbe a okrem úplne pojazdných kolies v sebe ukrýva ešte oveľa viac! Stlač tlačidlo na streche vozidla a aktivuj magické funkcie: bočná strana a strecha karavanu sa odklopí a predná aj zadná časť karavanu roztiahne a vznikne tak viac ako 60 centimetrov herného priestoru! Z bočnej časti karavanu sa stane parádny bazén so šmýkačkou a rozkladacími schodíky. Naplň ho vodou a vodná zábava môže začať! Uži si večeru pod holým nebom vďaka jedálenskému stolčeku a predným sedadlám, z ktorých sa ľahko stanú dve stoličky. V zadnej časti karavanu na teba čaká šatníková skriňa a kúpeľňa s umývadlom, sprchou a toaletou. Z druhej strany tiež kuchynka so drezom a chladničkou. Alebo sa posaďte k ohnisku a užite si večer s priateľmi s opekaním marshmallow cukríkov. Keď je čas spať, ulož svoje štyri bábiky do dvoch hojdacích sietí a do priestoru na spanie, aby si užili ničím nerušené sladké sny. A keď príde ráno je na čase vyraziť, zlož karavan späť do pôvodnej podoby a vydaj sa v ústrety ďalšiemu dobrodružstvo. Vďaka parádnym detailom ako sú ružová kolesá, otočný volant, strieborné detaily, pestrofarebné rýchle pruhy a otvorená okienka bude kempovanie ešte väčšia zábava. Malé dobrodružky si zamilujú možnosť, vydať sa s Barbie a jej karavanom za dobrodružstvom a nechať svojej predstavivosti voľný priebeh, pretože s bábikou Barbie môžu byť všetkým, čím len budú chcieť! Súčasťou balenia je karavan herný set s přeměňujícími sa prvkami zahŕňajúce bazén so šmýkačkou a schodíky; kúpeľňu; kuchynku; dve hojdacie siete; predné sedačky, z ktorých možno urobiť stoličky; nábytok zahŕňajúce jedálenský stolík, dve stoličky, ohnisko a ďalšie doplnky ako dve opekací vidlica s marshmallow cukríky, prestieranie, jedlo a kefky na zuby.

Bábiky nie sú súčasťou balenia.

Farby a vzhľad výrobku sa môžu líšiť.

Vek:  
3+ let





Radi Vám pomôžeme
tel.: +420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.sk


Babymall.sk

Adresa pre vrátenie tovaru, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.sk
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín


babymall@babymall.sk
tel.: +420 739 668 252

Dodávateľ:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00
Česká republika

Značky na Babymall.sk

Kontakt
Zásady spracovania osobných údajov
Obchodné podmienky
Vrátenie tovaru

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
DIČSK: SK4120053157

Spoločnosť je zapísaná v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.




LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.