BABYONO Elektrická odsávačka Compact 5 režimov a nosná odsávačka


Ľutujeme, predaj výrobku skončil alebo je dočasne nedostupný

Značka:  
Baby ONO  (všetky výrobky značky)





Cena vr. DPH:
€74.06
Vrátenie tovaru do 14 dní bez udania dôvodu

Kód:  
183772
Záruka: 
24 mesiacov




Popis produktu


Elektrická odsávačka mlieka COMPACT PLUS je jedinečné zariadenie na trhu, ktoré kombinuje prvotriednu odsávačku mlieka s nosnou odsávačkou. Vieme, aké dôležité a ťažké je materstvo, a preto zameriavame naše úsilie na poskytovanie inovatívnych riešení, aby sme každej matke poskytli pomoc a pohodlie, ktoré si zaslúžia.

Všetky prvky odsávačky mlieka sú vyrobené zo špeciálneho materiálu určeného na styk s potravinami, ktorý neobsahuje bisfenol A. Odsávačka mlieka je napájaná dobíjacou batériou. Odsávačka mlieka sa vyznačuje vysokým komfortom a efektivitou používania. Lievik vyrobený z mäkkého silikónu pevne zakrýva celé prsia, tiež v polohe v ľahu. Vďaka tomu je čerpanie pohodlnejšie, najmä u žien, ktoré podstúpili cisársky rez.

Schopnosť nastaviť sací výkon zvyšuje jeho účinnosť a účinnosť pri čerpaní. Tichý režim prevádzky zaisťuje diskrétnosť, ktorá umožňuje odtok mlieka z ľubovoľného miesta. Odsávačka mlieka sa ľahko používa, skladá a rozoberá, je diskrétna a pohodlná aj na cestách.

Odsávaciu pumpu je možné pripojiť k dodanej nosnej odsávačke. Nasávač je určený pre deti a dojčatá. Má veľký a bezpečný sací výkon, ktorý umožňuje odstrániť nosné sekréty. Vďaka tomu umožňuje bezproblémové dýchanie dieťaťa a dobrý spánok. Funguje úžasne ticho, takže ho môžete používať, aj keď dieťa spí.

Vlastnosti:

Odsávačka mlieka BabyOno COMPACT PLUS ponúka 5 rôznych režimov, ktoré je možné prispôsobiť vašim individuálnym potrebám:

Expresný režim Sací výkon je možné nastaviť od 1 do 7. Jednotlivé sacie hladiny sa líšia v sacom výkone – od nízkeho po vysoký.

Režim duálnej frekvencie Režim, ktorý kombinuje výhody striedavého sania s vysokým a nízkym výkonom. Pri stimulácii obrátených bradaviek je účinný variabilný sací cyklus (slabý – pauza – silný).

Povzbudzujúca masáž Odporúča sa začať stimulačná masáž 2–5 minút pred nafúknutím.

Režim 2 v 1 Cyklus 8 masážnych pohybov, po ktorých nasleduje 1 sací pohyb. Tento režim sa odporúča na upokojenie bolesti preplnených prsníkov a na stimuláciu ich vylučovania väčšieho množstva mlieka za kratší čas. Režim Aspirator – prispôsobený funkcii nazálneho Aspirator. Sací výkon je možné nastaviť medzi 1 a 3.

BABYONO Elektrická odsávačka Compact 5 režimov a nosná odsávačka





Radi Vám pomôžeme
tel.: +420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.sk


Babymall.sk

Adresa pre vrátenie tovaru, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.sk
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín


babymall@babymall.sk
tel.: +420 739 668 252

Dodávateľ:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00
Česká republika

Značky na Babymall.sk

Kontakt
Zásady spracovania osobných údajov
Obchodné podmienky
Vrátenie tovaru

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
DIČSK: SK4120053157

Spoločnosť je zapísaná v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.




LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.