Autosedačka Advansafix IV M


Ľutujeme, predaj výrobku skončil alebo je dočasne nedostupný

Značka:  
Romer  (všetky výrobky značky)




Cena vr. DPH:
€376.47
Vrátenie tovaru do 14 dní bez udania dôvodu

Kód:  
104013
Záruka: 
24 mesiacov




Popis produktu


Flexibilita, ktorá rastie s vami

ADVANSAFIX IV M rastie ľahko a pohodlne s vaším dieťaťom. Vďaka funkcii FLIP & GROW môžete prepnúť z integrovaného pásu sedačky na 3-bodový bezpečnostný pás vozidla, akonáhle vaše dieťa dosiahne 15 kg až do hmotnosti maximálne 18 kg - je to hračka! Žiadna z častí autosedačky nie je odnímateľná, takže sa nič nemôže stratiť a premena naspäť je možná kedykoľvek. Mäkké polstrovanie a polohovanie EasyRecline s tromi nastaviteľnými polohami pre batoľa a staršie dieťa, zaistí pohodlie na každej ceste.

Jednoducho bezpečná - každý deň

Bezpečie každého dieťaťa je pre nás veľmi dôležité. To je dôvod, prečo je autosedačka ADVANSAFIX IV M konštruovaná tak, aby chránila vaše dieťa v každom veku. Pripútate chcete svoje dieťa pomocou 3-bodového bezpečnostného pásu, technológia SecureGuard drží pás v optimálnej polohe nad panvovými kosťami, čo znižuje riziko poranenia brucha. Okrem toho hlboké, mäkko polstrované plné bočnice a opierka hlavy v tvare písmena V, minimalizujú riziko zranenia vášho dieťaťa v prípade bočného nárazu.

Kvalita vyrobená v Nemecku

Bezpečie detí je motor, ktorý nás každý deň ženie dopredu. Pre zaručenie najvyššej kvality držíme celý proces vývoja výrobku pod jednou strechou - od počiatočnej myšlienky až po hotový výrobok. Naše štandardy sú náročnejšie, než tie vyžadované zákonom, a preto vykonávame pravidelné testy našich autosedačiek v najmodernejšom zariadení na testovanie nárazov. Tak zabezpečíme, aby bezpečnosť vášho dieťaťa bola vždy v tých najlepších rukách.

Rozmery (V x Š x H)

60 - 83 x 44 x 47 cm

váha výrobku

11 kg

pútanie

ISOFIX s horným upevňovacím popruhom (9 - 18 kg)

Táto autosedačka musí byť upevnená ku kotviacim bodom ISOFIX vášho auta. ISOFIX je štandardný systém bodov pripojenia, ktoré sú takmer vo všetkých autách. Vytvárajú bezpečné a pevné spojenie medzi detskou autosedačkou a autom. Špecifické požiadavky ADVANSAFIX IV M - bezpečná inštalácia je dokončená použitím horného upevňovacieho popruhu zaručujúceho optimálnu stabilitu. Než si kúpite autosedačku, nahliadnite do návodu na obsluhu vozidla, vyhľadajte body pre ukotvenie horného upevňovacieho popruhu systému Top Tether a ISOFIX a požiadajte miestneho predajcu o skúšobnú inštaláciu vo vašom aute (vyžiadajte si zamestnanca preškoleného spoločností Britax).

Pripútanie pomocou ISOFIX (15 - 36 kg)

Táto detská autosedačka musí byť nainštalovaná pomocou 3-bodového bezpečnostného pásu v aute a tiež pomocou kotviacich bodov ISOFIX vo vašom aute. To zaistí pevné a bezpečné spojenie medzi detskou autosedačkou a autom, aj keď v nej dieťa nesedí. Skontrolujte náš zoznam vozidiel alebo FIT FINDER® na stránke výrobku a zistite, či je autosedačka kompatibilná s vaším autom.

Pripútaná (15 - 36 kg)

Túto detskú autosedačku možno v aute nainštalovať s 3-bodovým bezpečnostným pásom. Táto možnosť je praktická, ak autosedačku presúvate do rôznych áut, ktoré nemusia mať kotevné body ISOFIX. Vodítka bezpečnostných pásov autosedačky vám pomôžu sedačku správne upevniť. Než si kúpite autosedačku, nahliadnite do návodu na obsluhu vozidla, vyhľadajte vhodnej polohy v sede a požiadajte miestneho predajcu o skúšobnú inštaláciu vo vašom aute (vyžiadajte si zamestnanca preškoleného spoločností Römer).

Autosedačka Advansafix IV M





Radi Vám pomôžeme
tel.: +420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.sk


Babymall.sk

Adresa pre vrátenie tovaru, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.sk
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín


babymall@babymall.sk
tel.: +420 739 668 252

Dodávateľ:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00
Česká republika

Značky na Babymall.sk

Kontakt
Zásady spracovania osobných údajov
Obchodné podmienky
Vrátenie tovaru

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
DIČSK: SK4120053157

Spoločnosť je zapísaná v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.




LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.