ALBERO MIO Prostěradlo do kočíka 2ks Ocean


Ľutujeme, predaj výrobku skončil alebo je dočasne nedostupný

Veľkosť:  
80x30
Značka:  
Albero Mio  (všetky výrobky značky)




Cena vr. DPH:
€14.99
Vrátenie tovaru do 14 dní bez udania dôvodu

Kód:  
217592
Záruka: 
24 mesiacov




Popis produktu


  • Obliečky do detskej postieľky je sada dvoch výrobkov rovnakej veľkosti, ale vyrobených z rôznych látok. Jedno prestieradlo je vyrobené z bavlneného saténu, čo je tkanina zo 100% prírodných vlákien. Tento materiál vďaka svojej štruktúre udržuje teplo a absorbuje vlhkosť a zároveň je príjemný a šetrný k pokožke. Saténová bavlna je vhodná pre alergikov. Potlač použitá na látke je ekologická, bezpečná pre najmenších. Druhé prestieradlo je vyrobené z bavlneného mušelínu (100% bavlna). Tento materiál sa vyznačuje mäkkosťou, jemnosťou a priepustnosťou vzduchu. Bavlnený mušelín je mäkký a príjemný k detskej pokožke, ale zároveň veľmi odolný. S každým praním je mušelín mäkší a mäkší a prirodzené „stláčanie“ nie je potrebné žehliť. Je považovaná za jednu z najjemnejších a najčistejších tkanín a vykazuje antialergické vlastnosti. Má výraznú krepovú štruktúru a ďalšie nite, ktoré vytvárajú jemnú kocku pripomínajúcu štruktúru ľanu.
  • Súprava dvoch prestieradiel nám umožňuje vybrať si, ktorý vzor alebo farba nám vyhovuje viac. Prestieradlá sú považované za produkt, ktorého nie je nikdy dosť, takže keď sa jedno prestieradlo zašpiní, vždy máme druhé, do ktorého sa môžeme prezliecť.
  • Vďaka použitému elastickému pásu sa prestieradlo prispôsobí matracu a chráni dieťa pred kontaktom jeho pokožky s polyesterovým poťahom, ktorý sa v matracoch najčastejšie používa.
  • - Výrobok je šitý z vysoko kvalitných materiálov s certifikátom Oeko - tex, ktorý zaručuje bezpečnosť pre najmenších. Výrobok by mal byť používaný pod dohľadom dospelej osoby! Výrobca upozorňuje, že farby na obrázku sa môžu od skutočného výrobku mierne líšiť. Použitá potlač je ekologická - najlepšia pre tkaniny používané na detských výrobkoch, avšak môže mierne vyblednúť pri praní a vystavení slnečnému žiareniu.





Radi Vám pomôžeme
tel.: +420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.sk


Babymall.sk

Adresa pre vrátenie tovaru, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.sk
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín


babymall@babymall.sk
tel.: +420 739 668 252

Dodávateľ:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00
Česká republika

Značky na Babymall.sk

Kontakt
Zásady spracovania osobných údajov
Obchodné podmienky
Vrátenie tovaru

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
DIČSK: SK4120053157

Spoločnosť je zapísaná v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.




LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.