Aktovka Bon Voyage magnetic


Ľutujeme, predaj výrobku skončil alebo je dočasne nedostupný

Značka:  
Ars Una  (všetky výrobky značky)






Výrobok sme predali už viac ako 50 x



Cena vr. DPH:
€72.85
Vrátenie tovaru do 14 dní bez udania dôvodu

Kód:  
23893
Záruka: 
24 mesiacov




Popis produktu


Aktovka Bon Voyage magnetic

Školská aktovka Ars Una z kolekcie Bon Voyage, ktorá je určená pre dievčatá vo veku 6.-10. rokov, teda prvého stupňa Základnej školy. Aktovka je výnimočná použitými materiálmi a kvalitným spracovaním. Aktovka má výborne spracované priedušné polstrovanie v bedrovej oblasti s tzv. Systémom Air Flow kedy sú chrbát dostatočne odvetrávaná.

Dno je pevné a vodeodolné s dostatočnou výškou, ktorá zabraňuje presiaknutiu vody do aktovky. Zároveň celá aktovka je vodeodolná a nie je nutné dokupovať navyše pláštenku. Na aktovke nájdete množstvo bezpečnostných prvkov v podobe reflexných pások. V hlavnej komore je jedna veľká veľká priehradka s jedným delením na veľké učebnice, zošity či boxy, ďalej potom vnútorná priehradka na zips pre bezpečné uloženie napr. Peňaženky či mobilného telefónu. Na bokoch sú dve priestranné priehradky na suchý zips, ktoré pojmú fľašu na pitie či přezůvky.Výhodou týchto dvoch priehradiek je ich variabilita, kedy v normálnom stave je priehradka zložená k stene aktovky a v prípade potreby sa jednoducho roztiahne. V prednej časti aktovky je priehradka na zips, ktorá je vhodná pre desiatový box. Odporúčame použiť desiatový box z našej kolekcie, ktorý zaručuje, že sa do priehradky vojde. Ďalšou výhodou sú trojbodové nastaviteľné a veľmi komfortné ramenné popruhy.

Nový spôsob zatvárania systémom Magnetic lock veľmi uľahčuje otváranie a zatváranie aktovky. Jedná sa o najlepší systém na trhu. Aktovku s týmto systémom odporúčame predovšetkým prváčikom, ktorí často nemajú dostatok zručnosti pri otváraní a zatváraní aktovky pomôcť klasických klipov.

  • Váha aktovky je iba 1,1 kg
  • Rozmer 330 x 390 x 230 mm
  • Materiál: polyester
Aktovka Bon Voyage magnetic





Radi Vám pomôžeme
tel.: +420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.sk


Babymall.sk

Adresa pre vrátenie tovaru, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.sk
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín


babymall@babymall.sk
tel.: +420 739 668 252

Dodávateľ:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00
Česká republika

Značky na Babymall.sk

Kontakt
Zásady spracovania osobných údajov
Obchodné podmienky
Vrátenie tovaru

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
DIČSK: SK4120053157

Spoločnosť je zapísaná v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.




LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.